Home

Plastische Chirurgieu bent bij ons in goede handen

Plastische Chirurgie | OLVG

Contact & afspraak

Locatie West

020 510 86 70

Locatie Oost

020 599 30 88

Naar MijnOLVG

De afdeling Plastische Chirurgie houdt zich bezig met plastische, esthetische, reconstructieve- en handchirurgie. Binnen OLVG werken de plastisch chirurgen nauw samen met andere specialisten, onder andere (orthopedisch) chirurgen, dermatologen en traumatologen. Er is een verschil tussen de afdeling op locatie Oost en West. Houd hier rekening mee wanneer u een afspraak maakt.

OLVG, locatie Oost: u kunt hier terecht na verwijzing door een specialist of huisarts. Het is belangrijk u van tevoren goed te laten informeren over vergoeding van de kosten. Dit is afhankelijk van uw ziektekostenverzekeraar en uw polis.

OLVG, locatie West: hier kunt u ook zonder verwijzing terecht. U kunt op locatie West terecht voor zowel behandelingen die binnen de verzekering vallen, als voor behandelingen die buiten de verzekering vallen. Of uw behandeling vergoed wordt door de verzekering hangt ervan af of uw behandeling een ‘medische indicatie’ heeft.

Poliklinieken, dagbehandelingen en verpleegafdelingen

Waar heeft u een afspraak? Klik op de poliklinieken, dagbehandelingen of verpleegafdelingen voor locatie, route & contact.