home

Verpleegafdeling B5 : u kunt hiervoor terecht bij Chirurgie

Verpleegafdeling B5

Locatie

OLVG, locatie Oost, Oosterpark 9
Oost, B5

Openingstijden

Contact

Icoon Patienten Service Punt

Het Patiënten Servicepunt
: voor al uw niet-medische vragen

Bij het Patiënten Servicepunt meldt u zich aan bij binnenkomst in ons ziekenhuis. 
U vindt ons in de centrale hal op locatie Oost en locatie West.
Hier kunt u terecht met al uw niet-medische vragen.

Lees verder

Routes

Over de verpleegafdeling

Op verpleegafdeling B5 worden patiënten opgenomen van de afdelingen Chirurgie, Maag-, Darm-, Leverchirurgie, Neurochirurgie, Plastische Chirurgie, KNO en Gynaecologie.

Alle chirurgische verpleegafdelingen hebben een een-, twee- en vierpersoonskamers. We proberen zoveel mogelijk de wensen van de patiënt te volgen. Patiënten die veel verpleging nodig hebben of ernstig ziek zijn hebben voorrang bij de plaatsing. We proberen de privacy van patiënten zo veel mogelijk te waarborgen.

B5 is een gemengde verpleegafdeling. Dit betekent dat er zowel dames als heren op dezelfde kamer kunnen liggen. Wij respecteren het als u bezwaar heeft tegen opname op een gemengde kamer. U kunt dit van tevoren aangeven bij de verpleging. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden.

Rooming-in

In OLVG is het mogelijk voor een naaste om te overnachten (rooming-in). Dit kan alleen als er sprake is van een ernstige situatie, op verzoek van de patiënt of op verzoek van de arts en verpleegkundigen.

Faciliteiten op de afdeling

  • Tijdens uw verblijf in ons ziekenhuis kunt u gratis televisie kijken, internetten en radio luisteren. U betaalt alleen voor het telefoneren. 'OLVG Informatie en Entertainment'
  • Koelkast voor patiënten
  • Er is een toilet en een douche bij iedere kamer

Contactgegevens bijzondere medewerkers

  • Consulent stomazorg: 020 599 34 00
  • Oncologieverpleegkundige: 020 599 25 03

Planner

Uw opname en/of operatie wordt ingepland door een planner van de afdeling Planning opname of operatie. De planner informeert u over datum en tijdstip.