Home

Fertiliteitu bent bij ons in goede handen

Fertiliteit | OLVG

Contact & afspraak

Locatie West

020 510 86 14

Locatie Oost

020 599 34 81

Naar MijnOLVG

Fertiliteit of VEVO (Voortplantings Endocrinologie en Vruchtbaarheids Onderzoek) richt zich op paren bij wie het gedurende langere tijd niet gelukt is om zwanger te worden. Ook behandelen we vrouwen met hormoonstoornissen die invloed hebben op de menstruatiecyclus.

De kinderwens is een belangrijk en emotioneel hoofdstuk in het leven. Als de zwangerschap op zich laat wachten bieden wij onderzoek- en behandelmogelijkheden voor vruchtbaarheid van man en vrouw. Wij kunnen u onder meer helpen met verschillende gespecialiseerde onderzoeken en behandelingen als: IVF (reageerbuisbevruchting), ICSI, IUI (kunstmatige bevruchting van de vrouw) en Ovulatie-inductie (opwekken van de eisprong).

Als er na langer dan één jaar onbeschermde gemeenschap geen zwangerschap is ontstaan of bij het uitblijven van menstruatie, adviseren wij om u via de huisarts aan te melden bij onze polikliniek.

Voor behandeling bij de polikliniek Fertiliteit heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig.

Bij een fertiliteitsonderzoek wordt u als koppel allebei onderzocht. Dit heeft ook gevolgen voor uw beider eigen risico. U krijgt beiden een factuur voor de verzekering

Poliklinieken en dagbehandelingen

Waar heeft u een afspraak? Klik op de poliklinieken of dagbehandelingen voor locatie, route & contact.

Feiten & cijfers

  • 2.416nieuwe patiënten per jaar

Ervaringsverhaal

9 juni 2017

Fertiliteitsarts Paul Fliermanik zie blijdschap en teleurstelling

Op mijn spreekuur zie ik mensen uit allerlei landen en lagen van de bevolking. Wat ze gemeen hebben: een kinderwens. De kans om in het eerste jaar zwanger te raken is over het algemeen vrij groot. Als dit na een tijd niet is gelukt, groeit vaak de frustratie en zoeken mensen hulp.

Lees verder