home

Vasculaire Polikliniek : u kunt hiervoor terecht bij Vasculaire Geneeskunde

Vasculaire Polikliniek

Locatie

OLVG, locatie Spuistraat, Spuistraat 239 A
Spuistraat

Openingstijden

ma t/m vrij: 8.30-16.00 uur

Contact

Icoon Patienten Service Punt

Het Patiënten Servicepunt
: voor al uw niet-medische vragen

Bij het Patiënten Servicepunt meldt u zich aan bij binnenkomst in ons ziekenhuis. 
U vindt ons in de centrale hal op locatie Oost en locatie West.
Hier kunt u terecht met al uw niet-medische vragen.

Lees verder

Routes

Over de poli

Patiënten met (risico op) hart- en vaatziekten kunnen een afspraak krijgen bij de vasculaire polikliniek. Patiënten met diep veneuze trombose worden op het trombosespreekuur van de vasculaire polikliniek gezien.

De vasculaire polikliniek heeft als doel uw aandoening te behandelen en nieuwe problemen te voorkomen. Hierbij is uiteraard ook aandacht voor de risicofactoren die hart- en vaatziekten veroorzaken. Dit doen wij o.a. met behulp van medicatie en het opstellen van een persoonlijk programma.

Ons behandelteam

Het behandelteam van de vasculaire polikliniek bestaat uit een:

  • internist/vasculair geneeskundige of internist/hematoloog
  • arts in opleiding tot medisch specialist
  • verpleegkundig specialist
  • vasculair verpleegkundige
  • polikliniekassistente
  • researchmedewerker

Uw afspraak

Voor een bezoek aan ons spreekuur heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts, neuroloog, vaatchirurg, cardioloog of oogarts. Ook kunt u verwezen worden via de Spoedeisende HulpAls wij de verwijsbrief van uw arts hebben ontvangen, plannen wij een afspraak voor u in. U krijgt een schriftelijke uitnodiging voor deze afspraak. Als u vragen heeft over deze afspraak of als u de afspraak moet verzetten of onverhoopt moet afzeggen, dan kunt u contact opnemen met de polikliniek Interne Geneeskunde.

Telefonisch overleg

Bent u (nieuwe) patiënt bij de vasculaire polikliniek en heeft u vragen, dan kunt u op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11.30 - 12.00 uur bellen met 020 599 24 91. Ook zorgverleners kunnen voor overleg contact met ons opnemen.
Soms krijgt u de voicemail omdat het team dan niet bereikbaar is in verband met patiëntenzorg. In dit geval kunt u een boodschap inspreken, dan bellen wij u terug.