Verpleegafdeling C5 : u kunt hiervoor terecht bij Chirurgie

Verpleegafdeling C5

Locatie

OLVG, locatie Oost, Oosterpark 9
Oost, C5

Openingstijden

Contact

Routes

Over de verpleegafdeling

Op verpleegafdeling C5 worden patiënten opgenomen van de afdelingen Chirurgie, Maag-Darm-Leverchirurgie, Oncologische Chirurgie (mamacare), en Gynaecologie.  

De verpleegafdeling heeft een-, twee- en vierpersoonskamers. We proberen de privacy van patiënten zo veel mogelijk te waarborgen. Patiënten die veel verpleging nodig hebben of ernstig ziek zijn hebben voorrang bij de plaatsing.

C5 is een gemengde verpleegafdeling. Dit betekent dat er zowel dames als heren op dezelfde kamer kunnen liggen. Wij respecteren het als u bezwaar heeft tegen opname op een gemengde kamer. U kunt dit van tevoren aangeven bij de verpleging. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden.

Rooming-in

In OLVG is het mogelijk voor een naaste om te overnachten (rooming-in). Dit kan alleen als er sprake is van een ernstige situatie, op verzoek van de patiënt of op verzoek van de arts en verpleegkundigen.

Onze zorgverlening in tijden van corona

In OLVG treffen we diverse maatregelen om uw bezoek aan ons ziekenhuis zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Ook de bezoektijden zijn aangepast. We beseffen dat dit besluit grote impact heeft op patiënten en familieleden en hopen op uw medewerking en begrip voor deze ingrijpende maatregelen. Bekijk de belangrijkste informatie over uw afspraak, opname of bezoek aan ons ziekenhuis: coronamaatregelen in OLVG

 

Faciliteiten op de afdeling

  • Tijdens uw verblijf in ons ziekenhuis kunt u gratis televisie kijken, internetten en radio luisteren. U betaalt alleen voor het telefoneren. 'OLVG Informatie en Entertainment'
  • Koelkast voor patiënten
  • Er is een toilet en een douche bij iedere kamer

Contactgegevens bijzondere medewerkers

  • Verpleegkundig consulenten stomazorg: 020 599 34 00
  • Oncologieverpleegkundigen: 020 599 25 03

Planner

Uw opname en/of operatie wordt ingepland door een planner van de afdeling Planning opname of operatie. De planner informeert u over datum en tijdstip.