Verpleegafdeling A4 : u kunt hiervoor terecht bij Chirurgie

Verpleegafdeling A4

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 41

Openingstijden

Routes

Over de verpleegafdeling

Op verpleegafdeling A4 worden patiënten verzorgd die onder behandeling zijn bij de afdeling Chirurgie en Traumachirurgie. Daarnaast liggen er ook chirurgische patiënten die onder behandelig zijn bij de afdeling Gynaecologie.

Alle chirurgische verpleegafdelingen hebben een-, twee- en vierpersoonskamers. We proberen zoveel mogelijk de wensen van de patiënt te volgen. Patiënten die veel verpleging nodig hebben of ernstig ziek zijn, krijgen voorrang bij de plaatsing. We proberen de privacy van patiënten zo veel mogelijk te waarborgen.

A4 is een gemengde verpleegafdeling. Dit betekent dat er zowel dames als heren op dezelfde kamer kunnen liggen. Wij respecteren het als u bezwaar heeft tegen opname op een gemengde kamer. U kunt dit van tevoren aangeven bij de verpleging. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden.

 

Onze zorgverlening in tijden van corona

In OLVG treffen we diverse maatregelen om uw bezoek aan ons ziekenhuis zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Ook de bezoektijden zijn aangepast. We beseffen dat dit besluit grote impact heeft op patiënten en familieleden en hopen op uw medewerking en begrip voor deze ingrijpende maatregelen. Bekijk de belangrijkste informatie over uw afspraak, opname of bezoek aan ons ziekenhuis: coronamaatregelen in OLVG