Orthopedie

Polikliniek Orthopedieu kunt hiervoor terecht bij Orthopedie

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 05

Tijden spreekuur

ma t/m vrij: 8.00 - 16.30 uur

Telefonisch bereikbaar

ma t/m vrij 8.15 - 16.15 uur

Route

Naar de polikliniek

West, route 05

Op OLVG, locatie West werken we met een routesysteem. Elke afdeling of polikliniek heeft een eigen routenummer. Vanaf de hoofdingang kunt u de juiste looproute volgen.

Naar het ziekenhuis

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • metro 51: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50 of 51)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto.

 

 

 

Over de poli

Locatie Spuistraat

De afdeling Orthopedie van OLVG houdt dagelijks verschillende spreekuren. Meestal kunt op korte termijn bij ons terecht.

Op de polikliniek Orthopedie heeft u een gesprek met een arts en wordt u onderzocht. Na het onderzoek bespreekt de arts de bevindingen met u. Meestal kan de arts een diagnose stellen.

Nieuwe klacht?

Heeft u een afspraak voor een nieuwe klacht? Dan moet u, voorafgaand aan uw afspraak bij Orthopedie, eerst een röntgenfoto laten maken op de afdeling Radiologie. Dit kan op dezelfde dag. De afdeling Orthopedie maakt deze afspraak voor u. Als de röntgenfoto’s zijn gemaakt, meldt u zich bij de polikliniek Orthopedie.

Aanvullend onderzoek

Soms is verder aanvullend onderzoek nodig. Bijvoorbeeld een scan of punctie, spier- en zenuwonderzoek of een kijkoperatie. De polikliniek assistent maakt deze afspraken voor u. Voor het bespreken van de uitslag van het aanvullend onderzoek krijgt u een nieuwe afspraak.