Contactgegevens

 
Poliklinische apotheek

  • Tel: (020) 599 41 90
  • Fax: (020) 894 23 41
  • poli-apotheek@olvg.nl

ma t/m vrij 8.00 tot 21.00 uur
za, zo en feestdagen 9.00 tot 21.00 uur

 

Contactgegevens ASP

  • Tel: (020) 599 41 88
  • Fax: (020) 894 23 41
    Werkdagen 08.30 tot 17.00 uur
Welkom bij de OLVG Apotheek

Welkom bij de OLVG Apotheek

De Apotheek heeft drie belangrijke functies. Meest in het oog springend is onze nieuwe Poliklinische apotheek voor patiënten, bezoekers en buurtbewoners. Daarnaast heeft het OLVG een Ziekenhuisapotheek die geneesmiddelen levert aan het ziekenhuis zelf en het Apotheek Service Punt voor samenwerking met apotheken in de regio.

Maak kennis met ons team

Vragen over uw medicijnen?

Vragen over uw medicijnen?

Het gebruik van geneesmiddelen kan allerlei vragen oproepen. Bijvoorbeeld over het combineren van medicijnen. Over bijwerkingen of over mogelijke alternatieven voor het middel dat u slikt. Vragen waarop u het antwoord niet altijd in de bijsluiter kunt vinden. De Poliklinische apotheek van het OLVG kan u helpen bij het beantwoorden van uw vragen.

We helpen u graag

Actueel medicatieoverzicht

Actueel medicatieoverzicht

Bij elke afspraak die u heeft in het ziekenhuis wordt u gevraagd een actueel medicatieoverzicht mee te nemen. Dit is nodig omdat het nog niet altijd mogelijk is de medicatiegegevens elektronisch uit te wisselen tussen uw eigen apotheek en het OLVG. In de inrichting van onze apotheek hebben wij zoveel mogelijk rekening gehouden met uw privacy.

Lees meer over medicatieveiligheid

Poliklinische apotheek

Poliklinische apotheek

De Poliklinische apotheek is bedoeld voor bezoekers aan de poliklinieken en patiënten die na een (dag)opname in het OLVG weer naar huis gaan. Uiteraard zijn ook bezoekers, buurtbewoners en medewerkers van het OLVG van harte welkom om hun geneesmiddelen of hulpmiddelen op te halen.

Meer informatie over de Poliklinische apotheek

Ziekenhuisapotheek

Ziekenhuisapotheek

De Ziekenhuisapotheek van het OLVG verzorgt de inkoop, bereiding, aflevering en de kwaliteitscontrole van geneesmiddelen die in het ziekenhuis worden gebruikt. In totaal gaat het om ongeveer 200.000 medicatie-opdrachten per jaar.

Lees meer over de Ziekenhuisapotheek

Apotheek Service Punt (ASP)

Apotheek Service Punt (ASP)

Om te zorgen dat voor, tijdens en na uw verblijf in het ziekenhuis alles goed verloopt rond uw medicatie, hebben we in het OLVG het Apotheek Service Punt (ASP). Het ASP werkt samen met openbare apotheken in de regio.

Meer informatie over Apotheek Service Punt