home

Ook nieuwe patiënt kan nu afspraak aanvragen via MijnOLVG

Iedere patiënt kan vanaf nu via MijnOLVG een afspraak aanvragen. Voorheen was dit alleen mogelijk voor patiënten die al eerder in OLVG een afspraak hadden gehad. Vanaf nu is de functie beschikbaar voor iedereen met een MijnOLVG-account.

De afgelopen weken is het erg druk op onze telefoonlijnen. Hierdoor zijn de poliklinieken niet altijd goed bereikbaar. Om dit op te lossen hebben alle patiënten nu de mogelijkheid om zelf een afspraak aan te vragen.

Bereikbaarheid

Door deze nieuwe functie in MijnOLVG zorgen we ervoor dat poliklinieken beter bereikbaar zijn en patiënten op elk gewenst moment zelf een afspraak kunnen aanvragen. Bovendien kunnen we patiënten die geen gebruikmaken van MijnOLVG, aan de telefoon sneller helpen.

Afspraak aanvragen

Eenmaal ingelogd in MijnOLVG kan de patiënt de voorkeur geven aan een bepaalde dag en tijdstip waarop hij de afspraak wil. De polikliniek krijgt het verzoek binnen en handelt het binnen 5 werkdagen af.

MijnOLVG

In MijnOLVG kunnen patiënten persoonlijke gegevens van OLVG inzien en beheren. Patiënten kunnen bijvoorbeeld afspraken bekijken, onderzoeksuitslagen inzien en korte vragen stellen. Meer informatie vindt u hier.