Verpleegafdeling Gynaecologie : u kunt hiervoor terecht bij Gynaecologie

Verpleegafdeling Gynaecologie

Locatie

OLVG, locatie Oost, Oosterpark 9
Oost, B5 en C5

Openingstijden

Contact

Routes

Over de verpleegafdeling

Op de verpleegafdeling worden patiënten van Gynaecologie opgenomen. Vierentwintig uur per dag staan de verpleegkundigen voor u klaar en vormen zij het eerste aanspreekpunt voor uw vragen en problemen.

Op B5 en C5 liggen mannen en vrouwen gemengd. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan kunt u dit kenbaar maken aan de opnameplanner of de verpleegkundige. Indien mogelijk wordt er een bed voor u geregeld in een ongemengde zaal. Vrouwen van de afdeling Gynaecologie worden altijd in aparte kamers verpleegd. 

Omdat OLVG een opleidingsziekenshuis is, krijgt u ook met medewerkers in opleiding te maken, zoals: artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten in opleiding en diëtisten. 

Onze zorgverlening in tijden van corona

In OLVG treffen we diverse maatregelen om uw bezoek aan ons ziekenhuis zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Ook de bezoektijden zijn aangepast. We beseffen dat dit besluit grote impact heeft op patiënten en familieleden en hopen op uw medewerking en begrip voor deze ingrijpende maatregelen. Bekijk de belangrijkste informatie over uw afspraak, opname of bezoek aan ons ziekenhuis: coronamaatregelen in OLVG