home

Polikliniek Anesthesiologie : u kunt hiervoor terecht bij Anesthesiologie

Polikliniek Anesthesiologie

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 05

Openingstijden

ma t/m vrij: 8.15 - 16.15 uur
Icoon Patienten Service Punt

Het Patiënten Servicepunt
: voor al uw niet-medische vragen

Bij het Patiënten Servicepunt meldt u zich aan bij binnenkomst in ons ziekenhuis. 
U vindt ons in de centrale hal op locatie Oost en locatie West.
Hier kunt u terecht met al uw niet-medische vragen.

Lees verder

Routes

Over de poli

Vanuit de polikliniek Anesthesiologie is er contact met alle patiënten die verdoving nodig hebben bij een operatie of onderzoek. De anesthesioloog bepaalt samen met u welke verdoving het meest geschikt is. We proberen met zoveel mogelijk patiënten via MijnOLVG contact te hebben. 

Hoe werken we?

  • Uw arts  laat  de polikliniek Anesthesiologie weten dat u een operatie of onderzoek met verdoving (anesthesie) zal krijgen.  U krijgt van de polikliniek Anesthesiologie een e-mail met het verzoek om een digitale vragenlijst in te vullen via MijnOLVG.
  • Na het invullen van de vragenlijst bepaalt de anesthesioloog welke soort afspraak u krijgt: volledig online via MijnOLVG, telefonisch of op de polikliniek.
  • Als u geen MijnOLVG heeft, krijgt u een telefonische afspraak.. Zo nodig maken we een afspraak op de polikliniek Anesthesiologie.
  • Er werken naast de anesthesioloog ook andere gespecialiseerde medewerkers bij Anesthesiologie, bijvoorbeeld een physician assistant (PA), arts-assistent of co-assistent. Zij werken altijd onder supervisie van de anesthesioloog.

Ziekenhuisapotheek

Een werkdag voor uw (telefonische) afspraak met de anesthesioloog wordt u gebeld door een medewerker van de ziekenhuisapotheek. Hij bespreekt uw medicijngebruik met u. Leg uw medicijnen of een actueel medicatieoverzicht klaar.

Hoe kunt u zich voorbereiden?

Lees hier meer over verdoving (anesthesie). U kunt hier ook door fotoboeken bladeren. Informatie over alle voorbereidingen, zoals nuchter zijn voor uw operatie of onderzoek, leest u hier.

Heeft u een afspraak en kunt u niet komen of bellen?

Neem dan zo snel  mogelijk (minimaal 24 uur voor de afspraak) contact op met de polikliniek Anesthesiologie.