Hepatitis behandelcentrum : u kunt hiervoor terecht bij Maag-, Darm en Leverziekten en Interne Geneeskunde

Hepatitis behandelcentrum

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 14

Openingstijden

8.00-16.30 uur

Telefonisch bereikbaar

ma t/m vrij 8.15 - 12.00 uur en 12.30 - 16.15 uur

Routes

Over de poli

Het Hepatitis behandelcentrum van OLVG is door de Nederlandse vereniging van Maag- Darm- Leverartsen en de Nederlandse Internisten Vereniging erkend. Patiënten met virale hepatitis kunnen hier terecht. Wij hebben veel ervaring in het behandelen en begeleiden van mensen met virale hepatitis.

Ons team bestaat uit maag-, darm- en leverartsen, een physician assistant en een gespecialiseerd verpleegkundige. U wordt zoveel mogelijk behandeld door een vaste MDL-arts ,de physician assistant of de gespecialiseerd verpleegkundige.

Deelname aan wetenschappelijk onderzoek, in samenwerking met het VUMC, LUMC en het AMC behoort tot de mogelijkheden.

Physician assistant/ gespecialiseerd verpleegkundige hepatologie    

Wij zijn uitgebreid geschoold op het gebied van hepatitis. Tijdens uw eerste afspraak kan gesproken worden over ziekte, preventie, gezondheid en zo nodig behandeling. Maar ook over leven met hepatitis, seksualiteit, kinderwens, relaties en werk. Als u tijdens de behandeling bijwerkingen krijgt, dan kunnen wij u hierbij ondersteunen.  

Inentingsspreekuur

Op OLVG, locatie Oost is er een inentingsspreekuur waar u terecht kunt als u bij ons onder behandeling bent voor bepaalde vormen van hepatitis.