Kindergeneeskunde

Kinderpoliklinieku kunt hiervoor terecht bij Kindergeneeskunde

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 32

Tijden spreekuur

ma t/m vrij: 8.15-16.30 uur

Telefonisch bereikbaar

ma t/m vrij 8.15 - 16.15 uur

Route

Naar de polikliniek

West, route 32

Op OLVG, locatie West werken we met een routesysteem. Elke afdeling of polikliniek heeft een eigen routenummer. Vanaf de hoofdingang kunt u de juiste looproute volgen.

Naar het ziekenhuis

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • metro 51: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50 of 51)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto.

 

 

 

Over de poli

OLVG locatie West

Onze zorg is gericht op kinderen van 0 tot 18 jaar en biedt algemene kindergeneeskunde in al haar facetten. Naast algemene spreekuren heeft OLVG diverse speciale spreekuren. 

Bekijk de video over de Anna poli

Eerste polikliniekbezoek

Het eerste polikliniekbezoek duurt vaak 1 tot 1½ uur en wordt regelmatig gevolg door bloedafname en/of een röntgenfoto. Zorg dus dat u voldoende tijd heeft. Neem eventueel iets te eten en te drinken mee voor u zelf en uw kind. Voor kleine kinderen kan een omslagdoek, om hen warm te houden, praktisch zijn.

Opleiden en onderzoek

Naast de behandeling en verzorging van zieke kinderen in een kindvriendelijke omgeving richten wij ons ook op het opleiden van basisartsen, kinderartsen en kinderverpleegkundigen, huisarts in opleiding en tandarts in opleiding. Verder werken we ook mee aan klinisch-epidemiologisch onderzoek.

Klantgerichte voorzieningen

De afdeling Kindergeneeskunde heeft een bronzen Smiley. De Smiley is een kwaliteitskeurmerk van stichting Kind en Ziekenhuis, dat wordt toegekend aan afdelingen die zich onderscheiden door kindgerichte voorzieningen.