OLVG presenteert Patiënten Servicepunt

Vanaf vandaag hebben wij het welkomstproces bij OLVG verbeterd. Om patiënten nog beter en sneller te kunnen helpen kunnen zij terecht bij een Patiënten Servicepunt én is de werkwijze bij de poliklinieken veranderd.

In OLVG beantwoorden we dagelijks allerlei vragen van patiënten en bezoekers. Onderwerpen variëren van parkeren en bezoektijden tot het gebruik van MijnOLVG of het printen van een kopie van het medisch dossier.

Eén plek voor al uw vragen

Waar patiënten voorheen met hun vragen bij diverse balies verspreid over het ziekenhuis terechtkonden, zijn deze diensten vanaf maandag 26 oktober 2020 gebundeld op één plaats: het Patiënten Servicepunt. Dit punt bevindt zich direct bij binnenkomst in de centrale hal op de begane grond, zowel op locatie Oost als West. 

Voor wie is het Patiënten Servicepunt?

Alle patiënten die een afspraak hebben melden zich voortaan aan bij dit Patiënten Servicepunt. Pas daarna gaan zij naar de polikliniek. Daar kunnen zij terecht voor hun afspraak en een antwoord op medische vragen. Lees ook de veelgestelde vragen over het Patiënten Servicepunt en bekijk onderstaande video.

Deze inhoud kan vanwege de huidige cookie-instellingen niet weergegeven worden.

Om deze inhoud te kunnen zien, verander je cookie-instellingen.

Meer digitaal = meer tijd voor u

Om het welkomstproces sneller en efficiënter te laten verlopen maken we in OLVG gebruik van MijnOLVG. Hier kunt u een deel van uw afspraak thuis voorbereiden. Hierdoor hoeven artsen in het ziekenhuis minder tijd te besteden aan administratie en houden ze meer tijd over om uw medisch-inhoudelijke vragen te beantwoorden.

Hoe MijnOLVG werkt leest u hier. Hulp nodig bij gebruik van MijnOLVG? Ook daarvoor staan wij voor u klaar op het Patiënten Servicepunt!
 

Openingstijden Patiënten Servicepunt

OLVG Oost:

Maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 23.00 uur
Zaterdag en zondag van 6.00 uur tot 23.00 uur

OLVG West: 

Maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 20.30 uur
Zaterdag en zondag van 8.00 uur tot 20.30 uur

Vragen of suggesties? 

Neem dan contact op met het Patiënten Servicepunt (PSP)

Locatie Oost:

020 599 91 11
info@olvg.nl

Locatie West:

020 510 89 11
info@olvg.nl

Vragen over MijnOLVG: mijnolvg@olvg.nl