Verpleegafdeling Urologie : u kunt hiervoor terecht bij Urologie

Verpleegafdeling Urologie

Locatie

OLVG, locatie Oost, Oosterpark 9
Oost, B7

Openingstijden

Contact

Routes

Over de verpleegafdeling

Op de verpleegafdeling Urologie worden patiënten van Urologie opgenomen. 24 uur per dag staan de verpleegkundigen voor u klaar en vormen zij het eerste aanspreekpunt voor uw vragen en problemen.

Op B7 komen patiënten die voor een dagbehandeling komen, denkend aan chemospoelingen voor de blaas, ontwennen van de katheter en onderzoeken waarbij een aantal uur observatie nodig is. Daarnaast is er een klinische setting waar patiënten worden opgenomen die een operatie moeten ondergaan en of langer dan 24 uur observatie nodig hebben.

Ons team bestaat uit enthousiaste verpleegkundigen die in nauwe samenwerking met onder andere artsen, zaalartsen en specialistische verpleegkundigen streven naar een zo aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten tijdens een ziekenhuisopname. Omdat OLVG een opleidingsziekenhuis is, krijgt u ook met medewerkers in opleiding te maken, zoals artsen en verpleegkundigen.

Onze zorgverlening in tijden van corona

In OLVG treffen we diverse maatregelen om uw bezoek aan ons ziekenhuis zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Ook de bezoektijden zijn aangepast. We beseffen dat dit besluit grote impact heeft op patiënten en familieleden en hopen op uw medewerking en begrip voor deze ingrijpende maatregelen. Bekijk de belangrijkste informatie over uw afspraak, opname of bezoek aan ons ziekenhuis: coronamaatregelen in OLVG