Polikliniek Pijncentrum : u kunt hiervoor terecht bij Pijncentrum

Polikliniek Pijncentrum

Locatie

OLVG, locatie Oost Oosterpark 9
Oost, A4

Openingstijden

8:15 - 16:00 uur

Telefonisch bereikbaar

ma t/m vrij 8.15 - 16.15 uur

Routes

Over de poli

De polikliniek Pijncentrum richt zich op de diagnose en behandeling van acute en chronische pijnklachten, zoals bijvoorbeeld rugklachten en pijn in (delen van) uw armen of benen.  U wordt naar ons verwezen door de huisarts of de specialist.

Voor het eerste bezoek aan onze polikliniek heeft u een verwijzing van uw behandelend specialist of huisarts nodig. Zodra wij de verwijzing hebben ontvangen, sturen wij u een brief met daarin een vragenlijst. Als u de vragenlijst heeft ingevuld, kunt u deze samen met uw verwijzing in de antwoordenvelop terugsturen. Daarna maken we de eerste afspraak voor u. Deze afspraak is zo snel als mogelijk. We geven de afspraak telefonisch aan u door.

Voorlichtingsbijeenkomsten chronische pijn

Als aanvulling op uw behandeling bij het Pijncentrum nodigen we u uit om een van onze voorlichtingsbijeenkomsten te bezoeken. De bijeenkomst vindt een keer in de twee weken plaats op donderdag van 13:00 tot 15:00 (in de even weken). Lees meer

Wie werken er bij de polikliniek Pijncentrum?

Bij de poli werken verschillende pijnspecialisten. Dit zijn anesthesiologen die zijn opgeleid tot pijnspecialist. Zij zijn gespecialiseerd in pijnbehandelingen. De pijnspecialisten werken samen in een multidisciplinair team met o.a.:

  • neurologen
  • revalidatie-artsen
  • psychologen, psychiaters
  • fysiotherapeuten

Verder werken er ter ondersteunig van de artsen bij het spreekuur:

  • physician assistants
  • pijnconsulenten

Daarnaast zijn er nog 2 tijdelijke opleidingsfuncties:

  • fellow; een anesthesioloog in opleiding tot pijnspecialist
  • HAIO; een huisarts in opleiding

Het Pijncentrum van OLVG is geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie en voldoet aan de door hen gestelde specifieke eisen.