Polikliniek Pijnbestrijding : u kunt hiervoor terecht bij Pijncentrum

Polikliniek Pijnbestrijding

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 5

Openingstijden

ma, woe, do, vrij 8.15-16.15 uur

Telefonisch bereikbaar

ma t/m vrij 8.15 - 16.15 uur

Routes

Over de poli

De polikliniek Pijnbestrijding richt zich op de diagnose en behandeling van acute en chronische pijnklachten, zoals bijvoorbeeld rugklachten en pijn in (delen van) uw armen of benen.  U wordt naar ons verwezen door de huisarts of de specialist.

Voor het eerste bezoek aan onze polikliniek heeft u een verwijzing van uw behandelend specialist of huisarts nodig. Zodra wij de verwijzing hebben ontvangen, sturen wij u een brief met daarin een vragenlijst. Als u de vragenlijst heeft ingevuld, kunt u deze samen met uw verwijzing in de antwoordenvelop terugsturen. Daarna maken we de eerste afspraak voor u. Deze afspraak is zo snel als mogelijk. We geven de afspraak telefonisch of per brief aan u door.

Wie werken er bij de polikliniek Pijnbestrijding?

Bij de poli werken verschillende pijnspecialisten. Dit zijn anesthesiologen die zijn opgeleid tot pijnspecialist. Zij zijn gespecialiseerd in pijnbehandelingen.

De pijnspecialisten werken samen in een multidisciplinair team. Dit team bestaat uit pijnspecialisten, neurologen, fysiotherapeuten, revalidatieartsen en pijnconsulenten.