home

Anna Paviljoen : u kunt hiervoor terecht bij Verloskunde

Anna Paviljoen

Locatie

OLVG, locatie Oost, Oosterpark 9
Oost, 2e verdieping

Openingstijden

Contact

Icoon Patienten Service Punt

Het Patiënten Servicepunt
: voor al uw niet-medische vragen

Bij het Patiënten Servicepunt meldt u zich aan bij binnenkomst in ons ziekenhuis. 
U vindt ons in de centrale hal op locatie Oost en locatie West.
Hier kunt u terecht met al uw niet-medische vragen.

Lees verder

Routes

Over de verpleegafdeling

Welkom in het Anna Paviljoen: het moeder- en kindcentrum van OLVG, locatie Oost. In ons ziekenhuis bent u patiënt, maar vooral ook onze gast. Wij doen er alles aan om uw verblijf in het Anna Paviljoen zo prettig mogelijk te maken.

In het Anna Paviljoen verblijft u voor, tijdens en na uw bevalling in een eigen zorgsuite. Elke zorgsuite beschikt over alle medische faciliteiten die nodig zijn voor uw bevalling en de verzorging daarna. U heeft een eigen badkamer. Uw partner kan op een bedbank blijven slapen. Als een keizersnede noodzakelijk is, gaat u naar de operatiekamer om daarna, samen met uw kind, weer in een zorgsuite te herstellen.

Na de bevalling blijft u samen met uw baby, ook als een van beiden extra medische zorg nodig heeft. U bent in goede handen bij onze artsen, verloskundigen, verpleegkundigen en roomservicemedewerkers.

In het Anna Paviljoen verblijven baby's die extra medische zorg nodig hebben bij hun moeder in een eenpersoonskamer. In onze neosuites zijn alle medische voorzieningen aanwezig om moeder en kind te verzorgen.

Shortcare voor spoedeisende verloskunde

Binnen het Anna Paviljoen bevindt zich ook de Shortcare voor spoedeisende verloskundige of gynaecologische klachten. Hier kunnen wij 24 uur per dag de problemen tijdens de zwangerschap en in het kraambed beoordelen en zo nodig behandelen. Een team van artsen, medisch verloskundigen en verpleegkundigen staat hier dag en nacht voor u klaar.

Te vroeg geboren of zieke pasgeborenen (Neonatologie)

Neonatologie is een subspecialisme van Kindergeneeskunde. Naast pasgeborenen die in OLVG of thuis zijn geboren, worden op de afdeling ook kinderen vanuit de academische ziekenhuizen opgenomen. OLVG is namelijk een post-IC/HC-centrum. Dit betekent dat er pasgeborenen worden opgenomen die van de intensive care in een academisch ziekenhuis zijn ontslagen, maar nog niet naar huis kunnen.

Verblijfskosten na bevalling

Als uw baby of u als moeder na de bevalling om medische redenen in het ziekenhuis moet blijven, kunnen hier kosten aan verbonden zijn. Lees meer over verblijfkosten na de bevalling.

Een kijkje in het Anna Paviljoen

Deze inhoud kan vanwege de huidige cookie-instellingen niet weergegeven worden.

Om deze inhoud te kunnen zien, verander je cookie-instellingen.