Chirurgie

Wond Expertisecentrumu kunt hiervoor terecht bij Chirurgie en Dermatologie

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 06

Tijden spreekuur

donderdagochtend

Route

Naar de polikliniek

West, route 06

Op OLVG, locatie West werken we met een routesysteem. Elke afdeling of polikliniek heeft een eigen routenummer. Vanaf de hoofdingang kunt u de juiste looproute volgen.

Naar het ziekenhuis

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • metro 51: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50 of 51)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto.

 

 

 

Over de poli

OLVG locatie West

Het Wondexpertisecentrum van OLVG, locatie West is er voor patiënten met complexe wonden. Hier kunt u, na een verwijzing door uw huisarts, terecht met wonden die langer dan 3 weken bestaan en niet sluiten.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan decubituswonden, wonden na operaties en/of open-beenwonden.

Voor diabetische voetwonden kunt u terecht op onze Voetpoli.

Uw wond wordt beoordeeld door een vaatchirurg, een gespecialiseerd wondenverpleegkundige en indien nodig door een dermatoloog. Bij twijfel kan het zijn dat zowel de chirurg als de dermatoloog naar uw wond kijken. Op verzoek kan er een consult met andere specialisten plaatsvinden (bijvoorbeeld internist, plastisch chirurg, uroloog of orthopeed) om de wond mede te beoordelen.

Aan de hand van de bevindingen wordt een behandelplan opgesteld en wordt u in uw eigen omgeving door de huisarts en/of thuiszorg verder behandeld. Soms is het noodzakelijk om verder onderzoek te doen naar de oorzaak van het niet sluiten van de wond. Dan wordt een vervolgafspraak met u gemaakt.