Verloskunde

Polikliniek Verloskundeu kunt hiervoor terecht bij Verloskunde

Locatie

OLVG, Locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 24

Tijden spreekuur

ma t/m vrij: 8.30-16.30 uur

Telefonisch bereikbaar

ma t/m vrij 8.15 - 16.15 uur

Route

Naar de polikliniek

West, route 24

Op OLVG, locatie West werken we met een routesysteem. Elke afdeling of polikliniek heeft een eigen routenummer. Vanaf de hoofdingang kunt u de juiste looproute volgen.

Naar het ziekenhuis

OLVG, Locatie West, Jan Tooropstraat 164

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • metro 51: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50 of 51)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto.

 

 

 

Over de poli

OLVG locatie West

Wanneer u zwanger bent en door uw huisarts of verloskundige bent doorverwezen naar de gynaecoloog, dan komt u bij ons op de Polikliniek Verloskunde onder controle met uw zwangerschap.

Verschillende medewerkers en zorgverleners

Wanneer u voor een afspraak komt, meldt u zich eerst aan de balie bij de doktersassistent. De doktersassistent zal bij uw eerste bezoek uw persoonlijke gegevens controleren in uw elektronisch dossier. De spreekuren worden gedaan door arts-assistenten, klinisch verloskundigen of gynaecologen. Wij proberen u zoveel mogelijk bij een vaste arts of verloskundige uw afspraken te geven. Op onze echokamer werken vijf echoscopistes. Zij maken de termijnecho, de nekplooimeting, de 20 wekenecho en echo’s om de groei of de ligging van de baby te meten.

Samen beslissen

Tijdens uw afspraak bespreekt u samen met de arts / verloskundige welke zorg het beste bij u past. U krijgt informatie over de mogelijkheden en de voor- en nadelen hiervan. Om samen een juiste beslissing te kunnen nemen, kunt u gebruik maken van de consultkaarten en keuzehulpen op het patiëntenplatform van de NVOG.

Consultkaarten: zetten alle behandelopties van een specifieke aandoening op een rij. Per behandeloptie staan de belangrijkste vragen en antwoorden in een schema. Dit zijn de meest voorkomende vragen bij andere patiënten.

Keuzehulpen: zijn bedoeld om u te helpen bij het maken van een keuze voor een behandeling die het beste bij u past. Met een keuzehulp kunt u zich voorbereiden op het gesprek met de gynaecoloog.

Kijk voor meer informatie op www.olvg.nl/samenbeslissen

Spoedpoli

Wanneer u bij ons onder controle bent en u hebt klachten die te maken hebben met uw zwangerschap, dan kunt u buiten kantooruren rechtstreeks bellen met onze Spoedpoli Verloskunde. Zo nodig maken wij, na overleg met de dienstdoende verloskundige of arts, een vervroegde afspraak met u of vragen wij u direct te komen voor een controle-afspraak.

Kom op tijd

Om lange wachttijden voor andere patiënten te voorkomen, verzoeken wij u om minimaal 10 minuten voor uw afspraak op de polikliniek aanwezig te zijn. Aan de balie heeft de doktersassistente dan voldoende tijd om uw gegevens te controleren, u in te checken en zo nodig een bloeddruk te meten.

De Polikliniek Verloskunde is onderdeel van het Toorop Paviljoen, Centrum voor geboortezorg.