Nierziekten

Polikliniek Predialyseu kunt hiervoor terecht bij Nierziekten

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 02

Telefonisch bereikbaar

ma t/m vrij 8.15 - 16.15 uur

Naar MijnOLVG

Route

Naar de polikliniek

West, route 02

Naar het ziekenhuis

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • metro 51: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50 of 51)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto.

 

 

 

Over de poli

OLVG locatie West

Als de internist-nefroloog heeft vastgesteld dat uw nierfunctie ernstig verminderd is, kan het zijn dat u in de toekomst met een dialysebehandeling gaat beginnen. Dialyseren zal uw leven en dat van uw directe omgeving ingrijpend veranderen. De polikliniek predialyse is er speciaal op ingericht om u voor te bereiden op de komende dialysebehandelingen.

Uw internist-nefroloog beoordeelt wanneer u doorverwezen wordt naar de predialysepolikliniek. Hier wordt u uitgebreid voorgelicht over de verschillende nierfunctievervangende behandelingen. Ook wordt u intensief begeleid bij lichamelijke klachten die kunnen ontstaan bij een verminderde nierfunctie. U zult veel vragen hebben over wat er allemaal gaat veranderen in uw leven. Een medisch maatschappelijk werker zal u helpen een oplossing te vinden voor alle praktische zaken en ondersteunt u bij het verwerken en accepteren van uw ziekte.

Op de polikliniek predialyse blijft u onder behandeling van de internist-nefroloog. De predialyse-verpleegkundige begeleidt u bij het omgaan met uw nierziekte. Ook heeft u contact met een diëtist en een medisch maatschappelijk werker.