Bekkenbodemcentrum Amsterdam

Polikliniek Bekkenbodemcentrumu kunt hiervoor terecht bij Bekkenbodemcentrum Amsterdam

Locatie

OLVG, locatie Oost, Oosterpark 9
Oost, P1, P3, HAP (op dinsdagen)

Tijden spreekuur

ma t/m vrij: 8.00-16.00 uur

Telefonisch bereikbaar

ma t/m vrij 8.15 - 16.15 uur

Route

Naar de polikliniek

Oost, P1, P3, HAP (op dinsdagen)

Naar het ziekenhuis

OLVG, locatie Oost, Oosterpark 9

Met het openbaar vervoer

Via Centraal Station
U neemt de metro richting Gaasperplas (53) of Gein (54) of de sneltram richting Amstelveen (51). Uitstappen bij halte Wibautstraat, uitgang Vrolikstraat. Vervolgens slaat u bij de stoplichten rechtsaf, de Eerste Oosterparkstraat op. Bij de volgende stoplichten slaat u linksaf richting het Oosterpark. Na 50 meter bevindt zich de hoofdingang. De loopafstand is circa 10 minuten*. U kunt ook een halte eerder uitstappen bij Weesperplein en vervolgens tram 1, richting Muiderpoortstation, nemen. U stapt dan voor de hoofdingang, halte Beukenweg, uit.

Via Amstelstation
U neemt de metro (53, 54) of sneltram (51) richting Centraal Station. Uitstappen halte Wibautstraat, uitgang Vrolikstraat. Vervolgens slaat u bij de stoplichten rechtsaf, de Eerste Oosterparkstraat op. Bij de volgende stoplichten slaat u linksaf richting het Oosterpark. Na 50 meter bevindt zich de hoofdingang. De loopafstand is circa 10 minuten. U kunt ook een halte later uitstappen bij Weesperplein en vervolgens tram 1 nemen. U stapt dan voor de hoofdingang, halte Beukenweg, uit. U kunt ook bus 37 nemen, richting station Noord, en uitstappen bij halte Beukenplein. Bij de stoplichten loopt u rechtdoor, richting het Oosterpark. Na 50 meter ziet u de hoofdingang. De loopafstand is circa 5 minuten.

Via Muiderpoortstation
U neemt tram 1, richting Osdorp De Aker of tram 3, richting Zoutkeetsgracht. U stapt dan tegenover de hoofdingang, halte Beukenweg, uit. U kunt ook bus 37 nemen richting Amstelstation en uitstappen bij halte Beukenplein. Bij de stoplichten loopt u rechtdoor, richting het Oosterpark. Na 50 meter ziet u de hoofdingang. De loopafstand is circa 5 minuten.

Met de auto

Via Den Haag / SchipholVia Almere / Amersfoort
Volg de borden Amsterdam (A1), dan de ringweg om Amsterdam (A10), ring Oost.
*Neem afslag centrum (S112), ga bij de stoplichten linksaf richting centrum (Gooiseweg), op de rotonde rechts aanhouden (Wibautstraat). Na het viaduct gaat u bij het vijfde stoplicht rechtsaf. Na de afslag (links aanhouden); Mauritskade volgen. Bij het eerste stoplicht rechtsaf. Bij de derde zijstraat rechtsaf het 's Gravesandeplein op.

Volg de borden Amsterdam (A4), dan de ringweg om Amsterdam(A10), ring Zuid, ring Oost. Volg route vanaf *.

Via Zaandam / Alkmaar
Volg de borden Amsterdam (A8) en vervolgens de ringweg om Amsterdam (A10), afslag S114 richting Artis/Centrum. Na de Piet Heintunnel slaat u meteen linksaf, de Panamalaan op. Aan het einde gaat u rechtdoor (weg buigt naar rechts). U rijdt nu op de Zeeburgerdijk, deze gaat over in de Mauritskade. Vanaf de spoorbrug slaat u bij de derde stoplichten linksaf, de s‘ Gravesandestraat op en bij de derde zijstraat rechtsaf, het ’s Gravesandeplein op.

Via Utrecht
Volg de borden Amsterdam (A2), dan de ringweg om Amsterdam (A10), ring Oost. Volg route vanaf *.

P+R Zeeburg
U kunt uw auto ook parkeren op het P+R-terrein Zeeburg (naast ingang Piet Heintunnel. Adres: Zuiderzeeweg 46a, 1095 KJ) en vervolgens verder reizen per openbaar vervoer. Het P+R-terrein is 24 uur per dag geopend. Aan het parkeren op het P+R-terrein zijn kosten verbonden. 
Vanaf ringweg A10
Volg de ringweg om Amsterdam (A10). Neem afslag Zeeburg (S114) en volg P+R Zeeburg. 
Openbaar vervoerverbinding
U neemt bus 37 richting Amstelstation en stapt uit bij halte Beukenplein. Bij de stoplichten loopt u rechtdoor, richting het Oosterpark. Na 50 meter ziet u de hoofdingang. De loopafstand is circa 5 minuten.

Over de poli

Locatie Oost

Om een afspraak te maken bij het Bekkenbodemcentrum Amsterdam, heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.

De gynaecologen en urologen van het Bekkenbodemcentrum Amsterdam houden iedere dag spreekuur op de polikliniek Gynaecologie of Urologie. Op dinsdag wordt dit spreekuur gehouden op de Huisartsenpost (HAP) in OLVG, locatie Oost. 

Afspraak bij de juiste arts

Als u zelf telefonisch een eerste afspraak maakt, kan de medewerker u aan de telefoon enkele vragen stellen. Deze vragen helpen ervoor te zorgen dat u een afspraak krijgt bij de specialist die u de beste medische zorg kan bieden.

Multidisciplinaire zorg op maat

Het Bekkenbodemcentrum werkt binnen het ziekenhuis nauw samen om u de beste zorg te verlenen. Binnen ons multidisciplinaire team zijn werkzaam:

  • Gynaecoloog
  • Uroloog
  • Chirurg
  • Bekkenbodemfysiotherapeut
  • MDL-arts
  • Incontinentieverpleegkundige

Vragenlijst gynaecoloog

Heeft u een afspraak bij de gynaecoloog van het Bekkenbodemcentrum Amsterdam? Dan stuurt de polikliniek Gynaecologie u vóór de eerste afspraak een vragenlijst thuis. Uw gynaecoloog is hierdoor bij uw eerste consult al op de hoogte van de aard uw klachten. 

Vervolgafspraken Bekkenbodemcentrum Amsterdam

Na het eerste onderzoek bespreekt de arts de bevindingen en behandelplan. Zo nodig overlegt de arts met collega's van het multidisciplinaire team van het Bekkenbodemcentrum. Als dat nodig is krijgt u aanvullende afspraken met artsen of medewerkers van het Bekkenbodemcentrum Amsterdam voor verder onderzoek of behandeling.