Open dag Acute Zorg

Wanneer

Wil je meer weten over het werken als gespecialiseerd verpleegkundige binnen de acute zorg van hét stadsziekenhuis van Amsterdam? Kom dan naar de open dag voor verpleegkundigen (ook voor studenten in het laatste jaar) en maak kennis met OLVG.

Tijdens deze editie zullen gespecialiseerd verpleegkundigen en opleiders van de onderstaande afdelingen jou hun afdeling laten zien. In een ochtend- of middagprogramma van 3 workshops kan je ervaren hoe het is om te werken in de acute zorg bij OLVG.

De afdelingen waar je kennis mee zult maken:

  • Cardiac Care
  • Spoedeisende Hulp
  • Intensive Care
  • Recovery

Naast de vakkennis die je opdoet bij de verschillende workshops is dit dé kans om meer inzicht te krijgen in de verschillende specialismen en de dagelijkse werkzaamheden van gespecialiseerd verpleegkundigen binnen de acute zorg. Ook vertellen zij je meer over het werken in ons ziekenhuis en kun je zelf de werksfeer bij OLVG in de binnenstad van Amsterdam ervaren.

Je kunt tijdens de open dag jouw vragen direct stellen over bijvoorbeeld de complexiteit van de taken, patiëntenzorg en de diverse ziektebeelden op deze afdelingen en wat het werken in de acute zorg van jou als zorgprofessional vraagt. Of stel je vragen over de loopbaan van onze verpleegkundigen en kom meer te weten over welke keuzes ze hebben gemaakt in aanloop naar hun specialisme. De verpleegkundigen geven je meteen antwoord en kunnen je van alles laten zien, zodat je alles te weten komt over wat jij altijd al wilde weten!

Het programma

CCU: Hartinfarct met spoed? Kom leren wat je er mee doet!
SEH: Binnen dit uur gips jij een fractuur
IC: Kom op de IC leren, hoe wij patiënten intuberen!
REC: Comfort talk op de recovery en een kijkje op de OK

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 24 maart
Tijdstip: In de ochtend van 08:30 uur tot 12:30 uur
In de middag van 12:45 uur tot 17:00 uur
Locatie: OLVG locatie Oost (meer informatie volgt na aanmelding)
Aanmelden kan via deze link. Geef daarbij in het tekstvak aan:

- Of je in de ochtend of middag wilt komen
- Welke workshop je eerste voorkeur heeft
Na het ochtendprogramma is er een lunch en na het middagprogramma is er een borrel. Tijdens deze informele momenten kun je ons nog iets beter leren kennen en al jouw vragen over werken bij OLVG stellen. Wij beantwoorden ze graag!