Vernieuwing entree locatie West

In OLVG, locatie West wordt hard gewerkt aan een vernieuwde entreehal. Halverwege maart is het eerste deel van de nieuwe hoofdentree in gebruik genomen. Hiermee is fase een van de verbouwing afgerond. De nieuwe entree is naar verwachting deze zomer klaar.

Het ontwerp van de nieuwe entree sluit aan bij de nieuwe inrichting van de poliprocessen en is tot stand gekomen in samenwerking met patiënten en medewerkers die in en rond de centrale hal werkzaam zijn.

De nieuwe entree krijgt een glazen gevel met houten lamellen. Op straatniveau komt er een grote draaideur met schuifdeuren. Omdat het ziekenhuis een halve verdieping hoger ligt dan de straat, komen er ruime trappen en twee snelle grote liften naar het souterrain-niveau waar twee grote schuifdeuren zijn.

Vegro zorgwinkel

De vernieuwing van de entree betekent ook dat de Vegro zorgwinkel een andere plek binnen de centrale hal heeft gekregen. De winkel is sinds 8 april gevestigd achter de balie van het Patiënten Servicepunt en tegenover de winkel. 

Op de website van Vegro ziet u verdere wijzigingen die vanaf heden van toepassing zijn.