home

Drie vragen aan ... Noor Seebregts, huisarts

In deze rubriek van Verwijsnieuws leert u nieuwe huisartsen die samenwerken met onze specialisten beter kennen aan de hand van drie vragen. Deze keer: Noor Seebregts, huisarts bij praktijk De Wetering.

Wil je jezelf voorstellen?

Ik ben Noor Seebregts, sinds 1 januari praktijkhouder bij praktijk de Wetering, ik heb de praktijk overgenomen van mijn tante Marjolijn Seebregts en werk nu samen met Marc Kaaij.

Wat is het leukste aan huisarts zijn in Amsterdam-centrum?

Een van de leukste dingen aan werken in Amsterdam centrum vind ik, naast de fantastische plek van de praktijk en de diverse populatie, het fietsen door de stad als ik huisbezoeken moet doen. Het is geweldig om in allerlei verschillende huizen te mogen komen. Sommige patiënten wonen echt in verborgen pareltjes, anderen weer in een onwaarschijnlijke rotzooi en alles daar tussenin.

Hoe zou jij de samenwerking met de specialisten van OLVG omschrijven?

De samenwerking met de specialisten van het OLVG ervaar ik als prettig. De mogelijkheid van teleconsulten vind ik erg prettig, je krijgt eigenlijk altijd binnen een dag wel antwoord. Voor telefonisch overleg bij urgentere zaken is het soms moeilijk om iemand aan de lijn te krijgen, wat wel begrijpelijk is door de drukte in de zorg.