home

Drie vragen aan ... Jidske Berkhout, huisarts bij praktijk Huisarts Integraal

In deze rubriek van Verwijsnieuws leert u nieuwe huisartsen die samenwerken met onze specialisten beter kennen aan de hand van drie vragen. Deze keer: Noor Seebregts, huisarts bij praktijk Huisarts Integraal.

Kun je wat meer over jezelf vertellen?

Ik ben sinds 10 jaar huisarts en heb in april dit jaar de praktijk Huisarts Integraal in de Willemsstraat overgenomen van mijn voorganger Rob Lith. Ik ben moeder van Valentijn (14), Jonathan (12), stiefmoeder van Amalia (9) en partner van Nadam. Wij latten en fietsen tussen IJburg, Noord en de Jordaan vele stadskilometers per week.

Hoe zou jij jouw praktijk omschrijven?

Ik ben pragmatisch ingesteld en ik voel mij prettig bij een ‘no nonsens’ aanpak en leven. Ik hanteer een eclectische stijl van traditionele- en integrale geneeskunde en stimuleer tot zelfredzaamheid.

Wat is je ambitie voor jouw praktijk?

Het is mijn ambitie de patiënten, het team en mijzelf te motiveren en activeren voor een gezonde leefstijl met als pijlers voeding, beweging en ontspanning. Verder hoop ik in 2023 op een 6-urige werkdag met een dolgelukkig team dat topzorg levert aan circa 2000 patiënten tussen 08.00 en 19.00 uur. Vraag mij over een paar jaar maar of dat gelukt is!