Drie vragen aan ... huisartsen van praktijk De Admiraal

In deze rubriek van Verwijsnieuws leert u nieuwe huisartsen die samenwerken met onze specialisten beter kennen aan de hand van drie vragen. Dit keer: Margarethe van Bon en Duveken Voors van praktijk De Admiraal.

1. Wie zijn jullie?

Margarethe van Bon, sinds 9 jaar huisarts in Amsterdam West bij de Praktijk de Admiraal, sinds 2 jaar praktijkhoudend huisarts samen met Duveken Voors.
Duveken Voors, sinds 2 jaar praktijkhouder HAP de Admiraal. Daarvoor werkzaam in SAG Gezondheidscentrum Slotermeer. Opgeleid en voor 2016 werkzaam als huisarts in Londen, Engeland.

2. Hoe zouden jullie praktijk De Admiraal beschrijven en wat zijn de ambities?

Professionele, NHG-geaccrediteerde praktijk waarbij persoonlijke aandacht voor de patient belangrijk is, tevens zorg op maat. De samenwerking in de praktijk is hecht, de collegialiteit groot en we hebben een leuk team. Wij vinden innovatie in de zorg belangrijk. Ook leiden wij c0-assisten en doktersassistenten graag op. We werken graag samen met collega’s in de wijk en in de 2e lijn en gaan  veel plezier naar ons werk. 

3. Wat is het leukste aan huisarts zijn in Amsterdam-Bos en Lommer?

Afwisseling, diversiteit in ziektebeelden, diverse praktijkpopulatie 0-101 jaar,  verschillende nationaliteiten, nooit een saaie dag!