home

Rob Dillmann tijdelijke voorzitter raad van bestuur OLVG

Foto van Rob Dillmann

Vanaf 1 januari 2024 gaat Rob Dillmann de functie van interim-voorzitter van de raad van bestuur van OLVG vervullen. Hij volgt hiermee tijdelijk bestuursvoorzitter Maurice van den Bosch op, die per 1 januari 2024 de overstap maakt naar het AvL. Met de komst van Rob Dillmann blijft de raad van bestuur de komende maanden op sterkte. Wij heten Rob Dillmann van harte welkom.

Veel ervaring

Rob Dillmann is een zeer ervaren en verbindende bestuurder. Hij was negen jaar voorzitter van de raad van bestuur van het Zaans Medisch Centrum en vervolgens negen jaar voorzitter van de raad van bestuur van Isala klinieken in Zwolle.

Tijdelijke functie

Rob Dillmann zal de functie van voorzitter vervullen totdat een vaste bestuursvoorzitter is benoemd. De wervingsprocedure voor de nieuwe bestuursvoorzitter is in volle gang.

Cees Buren en Pien Beltman van de raad van bestuur zijn beiden verheugd met de komst van Rob Dillmann: ‘Het is ontzettend fijn dat de raad van toezicht zo snel een deskundige interim opvolger heeft kunnen vinden. Zijn jarenlange ervaring als bestuursvoorzitter in de gezondheidszorg maken Rob Dillmann een waardevolle toevoeging voor onze raad van bestuur.