home

Verpleegkundig spreekuur 'oncologische urologie' : wordt gehouden door Polikliniek Urologie

Locatie

OLVG, locatie Oost, Oosterpark 9
Oost, P3

Tijden spreekuur

ma t/m vrij: 8:15 uur - 16:15 uur

Over dit spreekuur

U bent bij de afdeling Urologie onder behandeling vanwege kanker. De diagnose kanker kan een grote invloed hebben op uw leven en dat van uw omgeving. Bij het verpleegkundig spreekuur Oncologische Urologie kunt u met al uw vragen terecht.

Verpleegkundig spreekuur

Uw uroloog heeft met u de diagnose en het behandelplan besproken. Tijdens het verpleegkundig spreekuur kunt u aanvullende medische en praktische informatie krijgen. Er is tijd om in alle rust uw vragen te stellen. U kunt ook telefonisch contact opnemen of uw vraag stellen via het patiëntenportaal MijnOLVG. Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn:

  • Mogelijke gevolgen van de ziekte

  •  Behandelvormen

  •  Aanvullende onderzoeken

  •  Een veranderde levensstijl

  •  Lichamelijke en psychosociale problemen.

U kunt vragen stellen over uw afspraken, uw verwijzing of over uw medicijnen. Als u wilt, kunt u ook gewoon uw hart eens luchten. Uw partner of familieleden zijn ook welkom op dit spreekuur.

Casemanager

De casemanager is een oncologieverpleegkundige van de afdeling Urologie. Uw casemanager blijft uw contactpersoon tijdens de hele behandeling. Deze verpleegkundige helpt u met informatie en heeft een ondersteunende rol tijdens de behandeling onder toezicht van uw behandelaar. De casemanager werkt op de polikliniek en op de verpleegafdeling.

Afspraak maken

Tijdens uw opname in het ziekenhuis

Als u op de verpleegafdeling verblijft en een afspraak met de specialistisch verpleegkundige wilt maken, vraag dit dan een van de verpleegkundigen op de afdeling. Zij maken dan een afspraak voor u op de polikliniek

Uw behandelend arts kan u doorverwijzen naar het verpleegkundig spreekuur maar u kunt ook zelf een afspraak maken. U kunt een afspraak maken via de polikliniek Urologie.

Contactgegevens

Casemanager afdeling Urologie, locatie Oost

020 599 36 81 (op werkdagen van 08.15 tot 16.15 uur)
urologieverpleegkundige@olvg.nl

Polikliniek Urologie, locatie Oost, P3

020 510 86 94 (op werkdagen van 08.15 tot 16.15 uur)