home

Huisartsenpraktijk : u kunt hiervoor terecht bij Huisartsenpraktijk Buitenhof

Huisartsenpraktijk

Locatie

OLVG, locatie Oost, Oosterpark 9
Buitenhof

Openingstijden

ma t/m vrij: 8.00-17.00 uur

Eenvoudig en snel online gezondheidszaken regelen? Dat kan via:
Mijngezondheid.net

Icoon Patienten Service Punt

Het Patiënten Servicepunt
: voor al uw niet-medische vragen

Bij het Patiënten Servicepunt meldt u zich aan bij binnenkomst in ons ziekenhuis. 
U vindt ons in de centrale hal op locatie Oost en locatie West.
Hier kunt u terecht met al uw niet-medische vragen.

Lees verder

Routes

Over de poli

Inschrijven

De praktijk is op dit moment gesloten voor  nieuwe inschrijvingen. We verwachten in september weer open te kunnen gaan voor nieuwe inschrijvingen uit postcodegebied  1091 en 1092.

Als u niet ingeschreven staat bij onze praktijk, maar u wilt toch op ons spreekuur komen, dan bent u passant. Een passant is iemand die niet is ingeschreven in een praktijk in Amsterdam maar toch hulp van spoedeisende aard nodig heeft. De verzekering vergoedt in principe dus alleen de rekening van een passant als deze geen huisarts in Amsterdam heeft. U betaalt voor het consult, na betaling ontvangt u een factuur, deze kunt u dan bij de verzekering declareren.

Uitschrijven

Mocht u verhuizen of om een andere reden van huisarts willen wisselen vragen wij u gebruikt te maken van ons uitschrijfformulier. Daarmee kunnen wij u uitschrijven en uw medische gegevens naar uw nieuwe huisarts sturen.

Het lieftst doen wij dat digitaal via beveiligde internetverbinding. Uw volgende huisarts moet daartoe wel in staat zijn uiteraard. Vraag daarvoor ook naar een zorgmail emailadres. Anders sturen wij uw gegevens via de post naar uw nieuwe huisarts.

Afspraak maken

Om een afspraak met uw huisarts te maken, belt u met onze assistenten op 020 599 45 55. Wij werken alleen met een afsprakenspreekuur.

De assistenten vragen naar uw klacht, zodat zij het spreekuur van de huisartsen zo goed mogelijk kunnen plannen. Als u meerdere dingen wilt bespreken of u verwacht meer dan 10 minuten nodig te hebben bij de huisarts, dan verzoeken wij u dit aan te geven zodat een langer consult ingepland kan worden.

Bij niet verschijnen zonder afmelding brengen wij de kosten van het consult bij u in rekening, deze kosten zijn niet te verhalen op uw verzekering.

Meer informatie

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de herhaalreceptenlijn of e-consults, kunt u terecht op: https://huisartsenpraktijkbuitenhof.praktijkinfo.nl/