Psychiatrie en Medische Psychologie

Verpleegafdeling Psychiatrie en MPUu kunt hiervoor terecht bij Psychiatrie en Medische Psychologie

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 01

Bezoektijden

ma t/m vrij:
12.30-14.00 uur &
18.30-20.00 uur
za, zo:
12.30-16.00 uur &
18.30-20.00 uur

Route

Naar de verpleegafdeling

West, route 01

Op OLVG, locatie West werken we met een routesysteem. Elke afdeling of polikliniek heeft een eigen routenummer. Vanaf de hoofdingang kunt u de juiste looproute volgen.

Naar het ziekenhuis

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • metro 51: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50 of 51)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto.

 

 

 

Over de verpleegafdeling

Locatie Spuistraat

De klinische afdeling Psychiatrie/MPU (Medisch Psychiatrische Unit) in OLVG, locatie West biedt gespecialiseerde zorg aan patiënten met een combinatie van lichamelijke en psychische klachten.

Om onze patiënten de beste zorg te bieden, werken wij in een multidisciplinair team van onder andere psychiaters, artsen in opleiding, psychologen, verpleegkundigen, ergotherapeuten, bewegingstherapeut en maatschappelijk werkers. We werken nauw samen met andere medische afdelingen in OLVG.

BOPZ-aanmerking

De kliniek psychiatrie, locatie West, heeft een BOPZ-aanmerking. Instellingen met een BOPZ-aanmerking zijn in staat om zorg te geven aan mensen die gedwongen zijn opgenomen.

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina's van de Rijksoverheid:

Heeft u een klacht?

Indien er tijdens de opname zich zaken voordoen waarover u ontevreden bent, bespreek deze met de verpleegkundigen en arts. Komt u er met hen niet uit dan kunt u uw klacht voorleggen aan de teamleiding of de psychiater. U heeft ook de mogelijkheid de patiëntenvertrouwenspersoon (pvp) van de afdeling in te schakelen (Eddy Raymann 06-55912361).

Mocht u na overleg nog niet tevreden zijn dan kunt u een beroep doen op de klachtenfunctionaris van het ziekenhuis

Voor klachten die vallen onder de Wet Bijzondere opnemingen in psychiatrische ziekenhuizen (Wet Bopz) geldt de volgende klachtenregeling: