Traumachirurgie

Verpleegafdeling Acute Zorgin goede handen bij acute zorg

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 41

Route

Naar de verpleegafdeling

West, route 41

Op OLVG, locatie West werken we met een routesysteem. Elke afdeling of polikliniek heeft een eigen routenummer. Vanaf de hoofdingang kunt u de juiste looproute volgen.

Naar het ziekenhuis

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • metro 51: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50 of 51)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto.

 

 

 

Over de verpleegafdeling

OLVG locatie West

Op verpleegafdeling Acute Zorg liggen patiënten die met spoed zijn opgenomen.

Meestal komen patiënten op deze afdeling binnen via de afdeling Spoedeisende hulp of de polikliniek. Redenen voor opname kunnen zijn:

  • het stellen van een goede diagnose
  • het voorbereiden op een operatie
  • een kortdurende observatie

Voor patiënten, bij wie een diagnose moet worden vastgesteld, zijn onderzoeken nodig. Deze worden zoveel mogelijk op de verpleegafdeling Acute Zorg gedaan.

Zodra de diagnose bekend is, start de arts de (eerste) behandeling. Tijdens de visite bespreekt de arts dit met u.

De verpleegafdeling Acute Zorg is een drukke afdeling waar 24 uur per dag mensen met diverse klachten worden opgenomen en ontslagen. De in- en uitstroom van patiënten op de afdeling is dan ook groot. Het streven is dat u niet langer dan 48 uur tot 72 uur op de Acute Zorg afdeling bent. Binnen deze periode bespreekt de arts met u wat het verdere behandelbeleid wordt.

Vervolgens zijn er verschillende mogelijkheden, namelijk dat u:

  • naar huis mag
  • naar een verpleegafdeling van OLVG, locatie West wordt overgeplaatst
  • naar een andere instelling gaat

Onze zorgverlening in tijden van corona
In OLVG treffen we diverse maatregelen om uw bezoek aan ons ziekenhuis zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Ook de bezoektijden zijn aangepast. We beseffen dat dit besluit grote impact heeft op patiënten en familieleden en hopen op uw medewerking en begrip voor deze ingrijpende maatregelen. Bekijk de belangrijkste informatie over uw afspraak, opname of bezoek aan ons ziekenhuis: coronamaatregelen in OLVG