Uw dossier online inzien?
In MijnOLVG kunt u uw persoonlijke gegevens van OLVG inzien en beheren. U kunt bijvoorbeeld uw afspraken bekijken, onderzoeksuitslagen inzien en korte vragen stellen.
Lees verder
Telefonisch bereikbaar
ma t/m vrij 8.15 - 16.15 uur
Intercollegiaal overleg
Di na 16.00 en vrij na 12.00 uur telefonisch via 020 5108624
In OLVG locatie West werken we met een routesysteem. Elke afdeling heeft een eigen routenummer. Vanaf de hoofdingang kunt u de juiste looproute volgen.
Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:
Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.
Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.
Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.
Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.
Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto.
Als u psychiatrische problemen heeft en zwanger bent of zwanger wil worden, kunt u door uw huisarts verwezen worden naar de POP-poli. De POP-poli helpt u met de combinatie van psychiatrische problemen en een (toekomstige) zwangerschap.
Voor zwangerschapscontroles en echo’s gaat u naar uw eigen verloskundige of gynaecoloog. Ook blijft u bij uw eigen huisarts, psycholoog/psychiater voor de begeleiding van eventuele psychiatrische klachten.
Tijdens de afspraak bespreekt u samen met de gynaecoloog of verloskundige, de kinderarts en de psychiater welke ondersteuning mogelijk is. Ook wordt uitgelegd wat het voor u en de baby betekent om een psychiatrische stoornis te hebben en (eventueel) medicijnen te gebruiken.
Op basis hiervan krijgt u een advies dat bij uw situatie past. Dit advies krijgt u ook op papier zodat u dit thuis rustig kunt nalezen. Met uw toestemming wordt deze brief met adviezen ook naar uw huisarts, verloskundige en soms naar uw psychiater of psycholoog verstuurd. Als u dit niet wilt, wordt de brief alleen naar u gestuurd.
U kunt in overleg met uw behandelaars zelf besluiten wat u met dit advies doet.
U komt een aantal keer op afspraak bij de POP-poli:
Op deze manier kunnen de gynaecoloog, kinderarts en psychiater uw goed begeleiden en met u bespreken of aanvullende adviezen nodig zijn.
Gebruikt u medicijnen voor uw psychiatrische klachten? Dan adviseren wij u meestal om in het ziekenhuis te bevallen en vervolgens enkele dagen op de kraamafdeling te blijven. De bevalling vindt vaak plaats met uw eigen verloskundige. U heeft dan een kamer samen met uw baby. Uw partner mag hierbij ook aanwezig zijn.
Op de kraamafdeling werken verpleegkundigen die ervaring hebben met zwangeren die psychiatrische problemen hebben. Zij kunnen u en uw partner, indien nodig, goed ondersteunen.
Bekijk de veelgestelde vragen van zwangere vrouwen over het coronavirus.