Slaapcentrum

Polikliniek Slaapcentrumu kunt hiervoor terecht bij Slaapcentrum

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 04

Tijden spreekuur

ma t/m vrij: 8.30-16.00 uur

Route

Naar de polikliniek

West, route 04

Op OLVG, locatie West werken we met een routesysteem. Elke afdeling of polikliniek heeft een eigen routenummer. Vanaf de hoofdingang kunt u de juiste looproute volgen.

Naar het ziekenhuis

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • metro 51: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50 of 51)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto.

 

 

 

Over de poli

Met problemen die te maken hebben met slaap kunt u terecht bij het Slaapcentrum van OLVG, locatie West. OLVG is expert op het gebied van onderzoek en behandeling van slaapgerelateerde aandoeningen, in het bijzonder van obstructief slaap apneu syndroom (OSAS).

Spreekuren

In het Slaapcentrum zijn dagelijks spreekuren. De specialisten binnen het slaapcentrum hebben allemaal één of meerdere bijzondere aandachtsgebieden. Afhankelijk van de aard van het slaapprobleem komt u terecht op één van de volgende spreekuren:

  • Keel-Neus-Oorheelkunde (KNO)
  • Longgeneeskunde
  • Slaappoli Neurologie
  • Mond-kaak-aangezichtschirurgie (MKA)
  • CPAP poli
  • Spreekuur verpleegkundig specialist

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden bij het Slaapcentrum met een verwijsbrief van de huisarts. Aan de hand van een vragenlijst en informatie van de huisarts wordt bepaald bij welke specialist (KNO-arts, longarts of neuroloog) u een afspraak krijgt. In het geval van snurken of slaapapneu zal er vaak voorafgaand aan uw afspraak een slaapregistratie worden gedaan.