Fertiliteit

Polikliniek Fertiliteitu kunt hiervoor terecht bij Fertiliteit

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 22

Tijden spreekuur

Ma t/m vrij: 8.00-16.00 uur

Telefonisch bereikbaar

ma t/m vrij 8.15 - 16.15 uur

Afspraak zaadonderzoek

020 510 88 97

Route

Naar de polikliniek

West, route 22

Op OLVG, locatie West werken we met een routesysteem. Elke afdeling of polikliniek heeft een eigen routenummer. Vanaf de hoofdingang kunt u de juiste looproute volgen.

Naar het ziekenhuis

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • metro 51: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50 of 51)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto.

 

 

 

Over de poli

OLVG locatie West

Voor u en uw partner starten op onze polikliniek een vast patroon van onderzoeken, dat oriënterend fertiliteitsonderzoek (OFO) wordt genoemd. Het OFO spoort eventuele stoornissen op die het ontstaan van een zwangerschap in de weg kunnen staan. De resultaten van de verschillende onderzoeken vormen als het ware de stukjes van een puzzel. Als die is gelegd, kunnen we een weloverwogen advies geven. Afhankelijk van de bevindingen kan er in sommige gevallen een behandeling worden voorgesteld. Een behandeladvies komt tot stand door een multidisciplinair overleg.

Alleenstaanden met een kinderwens

OLVG werkt nauw samen met het centrum voor voortplantingsgeneeskunde van het AMC. We hebben met het AMC de afspraak dat wij alleenstaanden met een kinderwens naar hen verwijzen. Het AMC heeft een donorbank en kan zaadceldonoren selecteren als een vrouw geen eigen (geschikte) donor heeft. Ook heeft het AMC heeft een multidisciplinair team met onder andere een gespecialiseerde maatschappelijk werker en psycholoog voor de begeleiding van alleenstaande ouders.

Ons team

U wordt bij ons altijd deskundig en met aandacht geholpen. Een topteam van vakkundige specialisten staat voor u klaar.