Huisartsenpraktijk Buitenhof

Huisartsenpraktijku kunt hiervoor terecht bij Huisartsenpraktijk Buitenhof

Locatie

OLVG, locatie Oost, Oosterpark 9
Buitenhof

Tijden spreekuur

ma t/m vrij: 8.00-17.00 uur

Eenvoudig en snel online gezondheidszaken regelen? Dat kan via:
Mijngezondheid.net

Route

Naar de polikliniek

Buitenhof

Naar het ziekenhuis

OLVG, locatie Oost, Oosterpark 9

In verband met werkzaamheden zijn er vanaf 11 oktober omleidingen voor tram 1 en 3. Vanaf 8 november zijn er omleidingen voor tram 1, 7 en 19. Lees meer over de werkzaamheden en de omleidingen.

Met het openbaar vervoer

Via Centraal Station
U neemt de metro richting Gaasperplas (53) of Gein (54) of de sneltram richting Amstelveen (51). Uitstappen bij halte Wibautstraat, uitgang Vrolikstraat. Vervolgens slaat u bij de stoplichten rechtsaf, de Eerste Oosterparkstraat op. Bij de volgende stoplichten slaat u linksaf richting het Oosterpark. Na 50 meter bevindt zich de hoofdingang. De loopafstand is circa 10 minuten*. U kunt ook een halte eerder uitstappen bij Weesperplein en vervolgens tram 1, richting Muiderpoortstation, nemen. U stapt dan voor de hoofdingang, halte Beukenweg, uit.

Via Amstelstation
U neemt de metro (53, 54) of sneltram (51) richting Centraal Station. Uitstappen halte Wibautstraat, uitgang Vrolikstraat. Vervolgens slaat u bij de stoplichten rechtsaf, de Eerste Oosterparkstraat op. Bij de volgende stoplichten slaat u linksaf richting het Oosterpark. Na 50 meter bevindt zich de hoofdingang. De loopafstand is circa 10 minuten. U kunt ook een halte later uitstappen bij Weesperplein en vervolgens tram 1 nemen. U stapt dan voor de hoofdingang, halte Beukenweg, uit. U kunt ook bus 37 nemen, richting station Noord, en uitstappen bij halte Beukenplein. Bij de stoplichten loopt u rechtdoor, richting het Oosterpark. Na 50 meter ziet u de hoofdingang. De loopafstand is circa 5 minuten.

Via Muiderpoortstation
U neemt tram 1, richting Osdorp De Aker of tram 3, richting Zoutkeetsgracht. U stapt dan tegenover de hoofdingang, halte Beukenweg, uit. U kunt ook bus 37 nemen richting Amstelstation en uitstappen bij halte Beukenplein. Bij de stoplichten loopt u rechtdoor, richting het Oosterpark. Na 50 meter ziet u de hoofdingang. De loopafstand is circa 5 minuten.

Met de auto

Via Den Haag / SchipholVia Almere / Amersfoort
Volg de borden Amsterdam (A1), dan de ringweg om Amsterdam (A10), ring Oost.
*Neem afslag centrum (S112), ga bij de stoplichten linksaf richting centrum (Gooiseweg), op de rotonde rechts aanhouden (Wibautstraat). Na het viaduct gaat u bij het vijfde stoplicht rechtsaf. Na de afslag (links aanhouden); Mauritskade volgen. Bij het eerste stoplicht rechtsaf. Bij de derde zijstraat rechtsaf het 's Gravesandeplein op.

Volg de borden Amsterdam (A4), dan de ringweg om Amsterdam(A10), ring Zuid, ring Oost. Volg route vanaf *.

Via Zaandam / Alkmaar
Volg de borden Amsterdam (A8) en vervolgens de ringweg om Amsterdam (A10), afslag S114 richting Artis/Centrum. Na de Piet Heintunnel slaat u meteen linksaf, de Panamalaan op. Aan het einde gaat u rechtdoor (weg buigt naar rechts). U rijdt nu op de Zeeburgerdijk, deze gaat over in de Mauritskade. Vanaf de spoorbrug slaat u bij de derde stoplichten linksaf, de s‘ Gravesandestraat op en bij de derde zijstraat rechtsaf, het ’s Gravesandeplein op.

Via Utrecht
Volg de borden Amsterdam (A2), dan de ringweg om Amsterdam (A10), ring Oost. Volg route vanaf *.

P+R Zeeburg
U kunt uw auto ook parkeren op het P+R-terrein Zeeburg (naast ingang Piet Heintunnel. Adres: Zuiderzeeweg 46a, 1095 KJ) en vervolgens verder reizen per openbaar vervoer. Het P+R-terrein is 24 uur per dag geopend. Aan het parkeren op het P+R-terrein zijn kosten verbonden. 
Vanaf ringweg A10
Volg de ringweg om Amsterdam (A10). Neem afslag Zeeburg (S114) en volg P+R Zeeburg. 
Openbaar vervoerverbinding
U neemt bus 37 richting Amstelstation en stapt uit bij halte Beukenplein. Bij de stoplichten loopt u rechtdoor, richting het Oosterpark. Na 50 meter ziet u de hoofdingang. De loopafstand is circa 5 minuten.

Over de poli

Inschrijven

De praktijk is op dit moment gesloten voor  nieuwe inschrijvingen. We verwachten in september weer open te kunnen gaan voor nieuwe inschrijvingen uit postcodegebied  1091 en 1092.

Als u niet ingeschreven staat bij onze praktijk, maar u wilt toch op ons spreekuur komen, dan bent u passant. Een passant is iemand die niet is ingeschreven in een praktijk in Amsterdam maar toch hulp van spoedeisende aard nodig heeft. De verzekering vergoedt in principe dus alleen de rekening van een passant als deze geen huisarts in Amsterdam heeft. U betaalt voor het consult, na betaling ontvangt u een factuur, deze kunt u dan bij de verzekering declareren.

Uitschrijven

Mocht u verhuizen of om een andere reden van huisarts willen wisselen vragen wij u gebruikt te maken van ons uitschrijfformulier. Daarmee kunnen wij u uitschrijven en uw medische gegevens naar uw nieuwe huisarts sturen.

Het lieftst doen wij dat digitaal via beveiligde internetverbinding. Uw volgende huisarts moet daartoe wel in staat zijn uiteraard. Vraag daarvoor ook naar een zorgmail emailadres. Anders sturen wij uw gegevens via de post naar uw nieuwe huisarts.

Afspraak maken

Om een afspraak met uw huisarts te maken, belt u met onze assistenten op 020 599 45 55. Wij werken alleen met een afsprakenspreekuur.

De assistenten vragen naar uw klacht, zodat zij het spreekuur van de huisartsen zo goed mogelijk kunnen plannen. Als u meerdere dingen wilt bespreken of u verwacht meer dan 10 minuten nodig te hebben bij de huisarts, dan verzoeken wij u dit aan te geven zodat een langer consult ingepland kan worden.

Bij niet verschijnen zonder afmelding brengen wij de kosten van het consult bij u in rekening, deze kosten zijn niet te verhalen op uw verzekering.

Meer informatie

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de herhaalreceptenlijn of e-consults, kunt u terecht op: https://huisartsenpraktijkbuitenhof.praktijkinfo.nl/