Gynaecologie

drs. L.E. van Rheenen-Flach

gynaecoloog

Aandachtsgebieden

verloskunde, buikpijnpoli

Ik werk sinds september 2013 in OLVG (met name locatie West). Mijn aandachtsgebied is verloskunde en daarnaast ben ik actief op de buikpijn-poli.
Ik ben gynaecoloog geworden vanwege mijn interesse voor de verloskunde.

In de verloskunde ben je onderdeel van een belangrijk deel van het leven van moeder en kind. Zwangerschap en geboorte kunnen bepalend zijn voor de rest van het leven van zowel moeder als kind. En daar wil ik me sterk voor maken. Zowel door medisch-technisch de beste zorg te leveren, maar ook door onze patiënten een veilig en vertrouwd gevoel te geven.
Aanstaande moeders en hun partner zijn welkom met hun vragen, zorgen en wensen.

In OLVG is de Moeder- en Kindzorg een speerpunt. We doen veel bevallingen en we hebben veel contacten. Daardoor kunnen we mee in de vernieuwingen binnen verloskunde en er het beste uithalen.

Op de buikpijn poli zie ik vrouwen die vaak al jaren klachten hebben. Pijn neemt teveel plaats in hun leven in. Daardoor schieten het gezin, werk en leuke dingen doen erbij in. Ik kan dit helaas vaak niet oplossen. Maar ik kan wel nog eens heel secuur kijken of alle oorzaken van pijn zijn uitgesloten en of er een manier is om ermee te leren leven.