Er is een parkeergarage gelegen aan het ’s Gravesandeplein 120. U kunt hier 24 uur per dag tegen betaling parkeren. De doorrijhoogte is 2.10 meter.

De ingang van de parkeergarage

De ingang van de parkeergarage, gelegen aan het 's Gravesandeplein.

Parkeertarieven

Maandag t/m zaterdag
dagtarief (van 07.00 - 24.00 uur)  € 4,00 per uur
nachttarief (van 24.00 - 07.00 uur)  € 1,00 per uur
Dagkaart €36,- euro per dag

Zondag
dagtarief (van 07.00 - 24.00 uur) € 1,00 per uur
nachttarief (van 24.00 - 07.00 uur) € 1,00 per uur

Parkeertarieven van de Gemeente Amsterdam.

De tarieven zijn conform de richtlijnen van het stadsdeel Oost. Om de parkeergarage vrij te houden voor bezoekers van OLVG, is het tarief op sommige tijden hoger dan het straattarief.

U betaalt bij vertrek, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een aflopende parkeermeter. Auto’s kunnen gratis in- en uitrijden om patiënten en bezoekers af te zetten (mits deze binnen 15 minuten de parkeergarage verlaten).

Betaalmogelijkheden

U kunt bij de parkeergarage betalen met

  • pin
  • contant geld

Parkeren gehandicapten en mindervaliden

In de parkeergarage bevinden zich 6 gehandicaptenparkeerplaatsen. Een gratis uitrijkaart voor gehandicapten en mindervaliden is verkrijgbaar bij de receptie op vertoon van een Gehandicaptenparkeerkaart.

Lang parkeren: P+R Zeeburg

Als u lange tijd wilt parkeren kunt u uw auto ook parkeren op het P+R terrein Zeeburg (adres: Zuiderzeeweg 46 a, naast ingang Piet Heintunnel). Als u uw auto geparkeerd heeft, ontvangt u een retourkaartje voor het openbaar vervoer. Hiermee kunt u verder reizen naar het OLVG.

Route naar P+R Zeeburg
Volg de ringweg A10. Neem afslag Zeeburg (S114) en volg P+R Zeeburg.

Openbaar vervoer vanaf P+R Zeeburg naar OLVG
U neemt bus 37 (deze stopt bij de ingang van het P+R terrein) en stapt uit bij halte Beukenplein. Bij de stoplichten loopt u rechtdoor, richting het Oosterpark. Na vijftig meter ziet u de hoofdingang. De loopafstand is circa 5 minuten.

Meer informatie over P+R Amsterdam

Nachttoegang

Tussen 23.00 en 06.00 uur is de parkeergarage uitsluitend bereikbaar via een directe toegang aan de voorkant van locatie Oost van OLVG.

Zij-ingang ’s Gravesandeplein

Via de zij-ingang aan het ’s Gravesandeplein kunnen patiënten en bezoekers die met de Stadsmobiel of de taxi naar OLVG komen snel de centrale hal bereiken. De zij-ingang bevindt zich naast de ingang van de parkeergarage en is dagelijks geopend van 6.00 tot 23.00 uur.