Hartcentrum

Hartfunctieafdelingu kunt hiervoor terecht bij Hartcentrum

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 04

Tijden spreekuur

ma t/m vrij: 8.00-16.30 uur

Route

Naar de polikliniek

West, route 04

Op OLVG, locatie West werken we met een routesysteem. Elke afdeling of polikliniek heeft een eigen routenummer. Vanaf de hoofdingang kunt u de juiste looproute volgen.

Naar het ziekenhuis

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • metro 51: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50 of 51)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto.

 

 

 

Over de poli

OLVG locatie West

Patiënten met (mogelijke) hartklachten kunnen op de Hartfunctieafdeling terecht voor verschillende onderzoeken van het hart. Voor het onderzoek geeft uw cardioloog informatie over de oorzaak van uw klachten.

Uw cardioloog bepaalt in overleg met u welke onderzoeken u zult ondergaan. Afhankelijk van het onderzoek dat nodig is, bent u een paar minuten tot een dagdeel op de Hartfunctieafdeling.

Op de Hartfunctieafdeling wordt u onderzocht door hartfunctielaboranten en echocardiografisten. De onderzoeken die er plaatsvinden zijn:

  • hartfilmpje (ECG)
  • inspanningsonderzoek
  • 24-uurs bloeddrukmeting
  • holteronderzoek
  • echo-onderzoek van het hart
  • eventrecorder