Gipskamer

Gipskameru kunt hiervoor terecht bij Gipskamer

Locatie

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164
West, route 06

Tijden spreekuur

Voor een afspraak met een gipsverbandmeester en arts belt u naar de desbetreffende afdeling/polikliniek. Voor een afspraak zonder arts belt u naar de gipskamer.

Route

Naar de polikliniek

West, route 06

Op OLVG, locatie West werken we met een routesysteem. Elke afdeling of polikliniek heeft een eigen routenummer. Vanaf de hoofdingang kunt u de juiste looproute volgen.

Naar het ziekenhuis

OLVG, locatie West, Jan Tooropstraat 164

Met het openbaar vervoer

  • tram 13: halte Jan Tooropstraat
  • metro 50: halte Jan van Galenstraat
  • metro 51: halte Jan van Galenstraat
  • trein: Station Sloterdijk (overstappen op metro 50 of 51)

Met de auto

Met de auto is OLVG, locatie West goed bereikbaar vanaf de Ring A10 afslag Geuzenveld S105:

Vanuit de richting Zaandam
Vanuit richting Zaandam volgt u de ringweg A10 richting Den Haag tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Den Haag
Vanuit richting Den Haag volgt u de ringweg A10 richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Utrecht
Vanuit richting Utrecht volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Vanuit de richting Amersfoort
Vanuit richting Amersfoort volgt u de ringweg A10 richting Den Haag. Voorbij de RAI volgt u richting Zaandam tot aan de afslag Geuzenveld S105. Hier gaat u bij de stoplichten linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. U kunt uw auto parkeren op het ziekenhuisterrein.

Routeplanner
Als u liever zelf uw route plant, kunt u gebruik maken van de routeplanner
Deze is geschikt voor reizen per openbaar vervoer, auto.

 

 

 

Over de poli

OLVG locatie West

Op de gipskamers in OLVG, locatie Oost en locatie West werken in totaal 11 gipsverbandmeesters. Wanneer u een gebroken arm of been hebt, komt u bij ons op de gipskamer. Maar ook met andere letsels of aandoeningen waarbij u gips, tape of een brace nodig hebt, kunt u op de gipskamer terecht.

We behandelen in opdracht van verschillende specialismes patiënten met aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat doormiddel van het aanbrengen van (im)mobiliserende applicaties.

Uw behandelend arts zorgt voor een verwijzing. In overleg met de arts bepaalt de gipsverbandmeester welk gipsverband aangebracht moet worden. Hiervoor heeft hij de keuze uit allerlei verschillende materialen zoals gips, kunststofverband, tape of braces. Het doel van het gipsverband is om de aandoening rust te geven zodat de pijn afneemt en de aandoening de kans krijgt om te genezen.