Home

Veelgestelde vragen over vragenlijsten voorafgaand aan uw afspraak (digitale auto-anamnese)

Vanuit de polikliniek Orthopedie worden via MijnOLVG vragenlijsten verstuurd. Met behulp van deze vragenlijst krijgen wij meer informatie over uw gezondheid en kunnen wij u beter helpen. Het is daarom belangrijk dat u deze invult.

Heeft u vragen over het invullen van de vragenlijsten? Hieronder vindt u antwoord op veelgestelde vragen. Heeft u vragen over het gebruik van MijnOLVG? Ga dan naar: www.mijnolvg.nl. Staat uw vraag er niet tussen, stuur dan een mail naar verwijzingenorthopedie@olvg.nl. Voor vragen over uw medisch dossier of afspraken kunt u contact opnemen met de polikliniek.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik een vragenlijst invullen?

Uw huisarts heeft u verwezen naar OLVG, afdeling Orthopedie. Voordat we een afspraak met u kunnen maken, willen wij graag meer informatie over uw klacht. Zo kunnen wij u beter helpen. U krijgt daarom eerst een vragenlijst.

Wat voor vragen staan er in de vragenlijst?

De vragenlijst bestaat uit drie delen. Het eerste deel van de vragenlijst is een algemeen deel en bevat vragen over de aard en het ontstaan van uw klachten. Het tweede deel van de vragenlijst bestaat uit vragen die specifiek betrekking hebben op het gewricht waar u klachten heeft. Het derde en laatste deel van de vragenlijst bevat aanvullende vragen over uw pijn, functioneren en kwaliteit van leven. U kunt uw antwoorden opslaan en op een later moment de vragenlijst afronden.

Waar worden de antwoorden voor gebruikt?

Met behulp van deze vragenlijst krijgen wij alvast meer informatie over uw gezondheid en kunnen wij u beter helpen. Met de door u gegeven antwoorden kunnen we de ernst van uw klacht beoordelen en wanneer u een afspraak heeft worden de antwoorden met u besproken door uw behandelaar. Buiten de spreekkamer worden uw resultaten nooit op persoonsniveau gebruikt.

Hoe kan ik de vragenlijst invullen?

U kunt de vragenlijst alleen invullen via ons patiëntenportaal MijnOLVG. Het is daarom belangrijk dat u zich aanmeldt bij MijnOLVG. Heeft u nog geen toegang tot MijnOLVG? U regelt dit eenvoudig via de website www.mijnolvg.nl. Klik op ‘online aanmelden’.

Wanneer ontvang ik de vragenlijst?

U ontvangt de vragenlijst nadat u door uw huisarts bent doorverwezen naar de afdeling Orthopedie. U kunt de vragenlijst alleen ontvangen en invullen wanneer u toegang heeft tot MijnOLVG. Nadat u MijnOLVG heeft geactiveerd ontvangt u binnen 1 week een bericht met een uitnodiging om de vragenlijsten in te vullen. Heeft u toch geen vragenlijst ontvangen? Neem dan contact op via verwijzingenorthopedie@olvg.nl.

Ik heb geen computer en/of e-mailadres, wat nu?

Helaas kunt u dan de afspraak niet voorbereiden met behulp van de vragenlijst. Het is namelijk niet mogelijk om de vragenlijst op papier in te vullen. Uw zorgverlener is daardoor minder goed voorbereid op uw komst.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met de polikliniek Orthopedie: 020 510 88 84.