Home

Pride Amsterdam 2018OLVG viert diversiteit

Van 28 juli t/m 5 augustus 2018 vindt de Pride Amsterdam plaats: het evenement waarin we vieren dat je kunt zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt. OLVG vaart al sinds 2011 mee tijdens de Canal Parade, de afsluiter van deze bijzondere week. Hiermee laten we zien dat iedereen - van patiënt tot medewerker - zichzelf mag en kan zijn. Ook dit jaar zijn we er weer bij! Bekijk hieronder al onze activiteiten rondom diversiteit.

Gay Pride
 • Expositie Amsterdam Rainbow Dress

  Van 24 juli t/m 2 augustus ziet de Lichtstraat van OLVG, locatie Oost er wel heel bijzonder uit. Dat komt door de indrukwekkende, 16 meter lange ‘Amsterdam Rainbow Dress’ die dan in ons ziekenhuis tentoongesteld staat.

  Lees verder
 • Expositie 30 jaar homomonument

  Van 25 juli t/m 3 augustus kunt u in OLVG, locatie West een bezoek brengen aan de expositie 'Monument van trots'. Over het 30-jarig bestaan van het Homomonument en de betekenis hiervan in het leven van mensen.

  Lees verder
 • Canal Parade

  Uiteraard varen we op 4 augustus ook weer mee tijdens de jaarlijkse Canal Parade, hét hoogtepunt van de Pride Amsterdam. OLVG zal invulling geven aan het algemene thema 'Heroes' met de slogan 'Heldendom komt Recht uit het hart'.

  Lees verder