Home

Plastische, reconstructieve, en handchirurgieu bent bij ons in goede handen

Contact & afspraak

Locatie West

020 510 86 70

Locatie Oost

020 510 86 70

Naar MijnOLVG

De afdeling Plastische, reconstructieve en handchirurgie houdt zich bezig met het herstel van vorm en functie van het hele lichaam. Zowel aangeboren afwijkingen als later opgelopen afwijkingen (bijvoorbeeld door een ongeval of ziekte) worden behandeld. Daarnaast houden we ons bezig met handchirurgie, een bijzondere expertise binnen ons vakgebied. 

Op de afdeling Plastische Chirurgie in OLVG zijn 8 plastisch chirurgen en 4 arts-assistenten werkzaam. Onze plastisch chirurgen doen met name spreekuur op OLVG, locatie Oost. Uw operatie kan, afhankelijk van het soort operatie,  zowel in Oost als in West plaatsvinden.

Wij werken nauw samen met andere afdelingen in OLVG, zoals bijvoorbeeld Dermatologie, Chirurgie, Orthopedie en Traumatologie.

In OLVG wordt alleen medisch noodzakelijke plastische chirurgie verricht, u heeft daarom altijd een verwijzing van uw huisarts nodig.
Voor niet vergoede (cosmetische) of deels vergoede behandelingen helpen wij u graag in het Esthetisch Centrum Jan van Goyen, waar onze plastisch chirurgen ook werkzaam zijn.

Poliklinieken, dagbehandelingen en verpleegafdelingen

Waar heeft u een afspraak? Klik op de poliklinieken, dagbehandelingen of verpleegafdelingen voor locatie, route & contact.