Het Beroerte Adviescentrum (BAC) nodigt u van harte uit voor een minisymposium op woensdag 12 april 2017 ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan. Met dit symposium wil BAC, samen met alle zorgprofessionals die betrokken zijn bij de CVA en/of chronische CVA/NAH-zorg, stil staan bij de huidige ontwikkelingen en een brug slaan tussen ziekenhuis en eerstellijn.

Doelstellingen van het minisymposium:

  • Inzicht krijgen in groot stedelijke netwerken en deze uitbreiden;
  • Brug slaan tussen ziekenhuis/acute zorg en chronische fase/1e lijn;
  • Gezichten bij namen en namen bij functies van betrokken medewerkers.

Voor wie is dit minisymposium?
Iedereen die in de eerste, tweede of derde lijn betrokken is bij patiënten met een CVA/NAH of bij patiënten met een CVA/NAH in de chronische fase: ambulant woonbegeleider, huisarts, praktijkondersteuner, maatschappelijk werker, medewerker op een somatische dagbehandelingen, neuroloog, paramedici, (neuro)psycholoog, specialistisch verpleegkundige, thuiszorgmedewerker of betrokken bij een van de vele groot stedelijke Amsterdamse initiatieven.

Aanmelden
Lees de uitnodiging voor meer informatie en meld u voor 15 maart 2017 aan via het digitale aanmeldformulier.

Over het Beroerte Adviescentrum (BAC)
Al 10 jaar biedt BAC, een samenwerking tussen OLVG en Amstelring, begeleiding van een patiënt na een CVA, vanaf het ziekenhuis tot aan een participerende burger. Bovendien begeleidt BAC patiënten en betrokkenen met chronische CVA/NAH.

Meer informatie: www.beroerteadviescentrum.nl

Datum
12-04-2017

Locatie
VuMC