Werken bij OLVG

Het OLVG mag zich voor het zevende jaar op rij Top Werkgever noemen. Nieuwsgierig naar vacatures bij het OLVG? Kijk op http://www.werkenbijolvg.nl/  

Opleidingen »

Het OLVG is een Teaching Hospital. Opleiding, onderwijs en onderzoek is dan ook een belangrijke kerndoelstelling van het OLVG. En niet alleen op medisch gebied, maar ook op andere terreinen.

Stages »

Wij bieden stageplaatsen aan op onze verpleegafdelingen en poliklinieken. In het overzicht zie je of onze mogelijkheden aansluiten bij jouw wensen.

Vice Versa »

vice versa

Onder de naam Vice Versa, kennisdeling OLVG en Huisarts, worden de diverse activiteiten op het gebied van kennisdeling en nascholing georganiseerd. Vice Versa is een initiatief van OLVG en huisartsen.

Medische Bibliotheek »

Het OLVG heeft een Medische Bibliotheek waar wetenschappelijke literatuur geraadpleegd kan worden ten behoeve van onderzoek, onderwijs en patiëntenbehandeling. De bibliotheek is primair gericht op medisch-specialisten, co- en arts-assistenten, paramedici en verplegend personeel, maar ook verwijzers kunnen een beroep doen op de bibliotheek.