Overzicht nieuws
Uitgelicht | Dinsdag 4 augustus 2020

Workshop ‘Look Good Feel Better’ nu online

In de afgelopen jaren organiseerde stichting Look Good Feel Better regelmatig workshops in OLVG voor mensen met kanker. Tijdens deze workshops geeft een team van beauty professionals antwoorden op vragen op het gebied van huidverzorging, make-up en haarwerken.

Ook als je ziek bent, of juist als je ziek bent, wil je je goed voelen over je uiterlijk. Uiterlijke veranderingen die plaatsvinden bij kanker en de behandelingen hebben vaak een grote impact. Als je jezelf niet meer herkent in de spiegel, kan dat heel heftig zijn. Stichting Look Good Feel Better zet zich in om voor alle mensen met kanker een positieve schakel te zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn, maar met jezelf beter voelen.

Vanwege het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om deze workshops fysiek in OLVG te organiseren. In plaats daarvan organiseert de stichting gratis interactieve online workshops. Meer informatie, waaronder data en aanmelding, vindt u op de website van de stichting Look Good Feel Better.

Meer informatie over uiterlijke veranderingen bij kanker vindt u op onze website.

Betrokken zorgverleners en afdelingen