Overzicht verwijsnieuws
Uitgelicht | Vrijdag 9 juni 2017

‘Vanaf september weer op volle sterkte...’

Deze woorden sprak Marjolijn Gilijamse, MKA-chirurg en unitleider, tijdens haar ontmoeting met de tandartsen die op uitnodiging van de vakgroep naar OLVG,locatie Oost kwamen. Na een rondleiding over de polikliniek spraken de tandartsen uitgebreid met Marjolijn en onder andere collega’s Bram van Gemert en Joanneke Plooij. De capaciteit van de MKA-chirurgen bleek een punt van zorg, voor de vakgroep én voor de tandartsen. Marjolijn bracht gelukkig goed nieuws: vanaf september heeft de vakgroep 2 nieuwe collega’s en zijn ze weer op volle sterkte.

Na het vertrek van oudgedienden Carlee en Capello lukte het niet meteen om de vakgroep op volle sterkte te krijgen. ‘Vervelend,’ aldus Marjolijn, ‘want hierdoor liep de wachttijd op en konden we de polikliniek bij locatie West niet optimaal benutten. Door de komst van twee nieuwe MKA-chirurgen Nienke Skorpil en Lodewijk Stroy kunnen we dit wel en zijn locaties Oost en West weer dagelijks bezet.’

Weteringsschans

De praktijk van MKA op de Weteringschans is onlangs gesloten. De vakgroep wil zich volledig focussen op de locaties Oost en West. Leuk detail: door de komst van Nienke en Lodewijk heeft OLVG de jongste vakgroep MKA van Nederland met een gemiddelde leeftijd van 37 jaar.

Betrokken zorgverleners en afdelingen