Patiëntenportaal MijnOLVG vernieuwd

We zijn blij dat steeds meer patiënten ons patiëntenportaal MijnOLVG weten te vinden, het zijn er inmiddels ruim 160.000. Om het gebruik makkelijker te maken is er een nieuwe versie van zowel de website (externe link)www.mijnolvg.nl als de app MyChart. Deze gaat 12 mei in de lucht. Verbetering is bijvoorbeeld dat u meteen na inloggen een handig overzicht van nieuwe berichten, taken of vragen ziet. Ook is er een zoekfunctie toegevoegd.

Daarnaast heeft de app MyChart nu dezelfde mogelijkheden en functies als de website. Benieuwd naar de veranderingen? Log in op (externe link)www.mijnolvg.nl of de app MyChart en de belangrijkste veranderingen worden kort toegelicht.

Met MijnOLVG kunt u in een beveiligde digitale omgeving uw persoonlijke medische dossier inzien. Gewoon vanuit huis met een computer, tablet of smartphone. Op elk moment, wanneer het voor u handig is. En met de app MyChart kunt u nog sneller bij uw gegevens. U kunt bijvoorbeeld afspraken inzien, aanvragen en voorbereiden, of een vraag stellen aan de polikliniek. En als u het wilt, kunt u ook uw onderzoeksresultaten bekijken. U kunt zelf kiezen welke soort berichten en meldingen u wilt ontvangen.

Meer informatie

Bekijk onze pagina over MijnOLVG.