Overzicht nieuws
Uitgelicht | Dinsdag 3 maart 2020

MijnOLVG verwelkomt 100.000ste patiënt

Een vrolijk onthaal vandaag voor Cheryl Schoen: zij is de 100.000ste patiënt van MijnOLVG, de digitale omgeving waarin patiënten 24/7 hun medische gegevens kunnen bekijken en afspraken kunnen maken. Met een grote bos bloemen werd zij verwelkomd door Chantal van Delft (teamleider polikliniek dermatologie) en Rob de Smet (hoofd EPD).

Cheryl is blij met alle mogelijkheden binnen MijnOLVG: ‘Ik vind het fijn om al mijn afspraken op een rij te hebben in de app en ik kan zelfs al mijn gegevens zien van toen ik klein was.' Volgens de Smet vragen patiënten dagelijks om meer inzicht in en regie over hoe zij zorg bij OLVG ontvangen: ‘Met MijnOLVG komen we meer en meer tegemoet aan deze behoefte. Het is daarom extra mooi om te horen dat Cheryl dit ook benoemt.’

Meer gemak voor patiënt

OLVG is continue op zoek naar mogelijkheden om MijnOLVG verder te ontwikkelen, zodat het platform steeds beter aansluit op wat patiënten ermee willen. Binnenkort wordt bijvoorbeeld een videoconsult tussen zorgverlener en patiënt geïntroduceerd. Ook zorgen we ervoor dat zij steeds meer verschillende afspraken zelf kunnen inplannen. Daarnaast experimenteren we voor bepaalde aandoeningen met digitale behandelondersteuning in MijnOLVG of bij de patiënt thuis.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u ook een account voor MijnOLVG of meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.