Overzicht nieuws
Uitgelicht | Maandag 5 maart 2018

Laat u verrassen op de open dag

Komt u ook een kijkje nemen achter de schermen van OLVG? Op zaterdag 17 maart nemen we weer deel aan de landelijke Open Dag van de Zorg. Locatie Oost opent de deuren van 11.00 tot 16.00 uur.

Speciaal voor de open dag richten we 4 themagebieden voor u in:

  • Op het Begrijp je lijf-plein kunt u gezondheidstestjes doen en meer te weten komen over behandelingen en onderzoeken. Ook leuk: u kunt zelf leren hechten, prikken op een prikarm, een baby omdraaien in de buik en nog veel meer!
  • Op het Zorg van morgen-plein laten we u zien hoe de toekomst van de zorg er uitziet. In onze app-o-theek kunt u diverse apps uitproberen die ervoor zorgen dat de patiënt minder vaak naar het ziekenhuis hoeft en meer zelf de regie kan houden.
  • Op het Werken en leren-plein kunt u bijvoorbeeld alles vragen over werken bij OLVG aan onze HRM- en zorgprofessionals en vindt u meer informatie over actuele vacatures. Of laat meteen een professionele LinkedIn-foto laten maken door onze fotograaf.
  • In de Naast je bed-straat maakt u kennis met allerlei niet-medische aspecten van het ziekenhuis. Neem een kijkje in de kapel of de moslim gebedsruimte of volg de rondleiding door de keuken van het ziekenhuis.

Welkom op locatie Oost

Het organiseren van een open dag vraagt veel inzet van medewerkers en uiteraard gaat de patiëntenzorg voor. Daarom is ervoor gekozen om mensen en inzet te bundelen op één locatie. We heten u van harte welkom op locatie Oost.

Meer informatie

Meer informatie over onze activiteiten vindt u op olvg.nl/programmaopendag en op Facebook. Laat ons en uw vrienden en familie alvast weten dat u gaat via ons Facebookevenement!